Life

Ce mare s-a făcut fiica Antoniei. Cum arată Maya la zece ani

Ce mare s-a făcut fiica Antoniei. Iată cum arată Maya la zece ani.
20.07.2021 | 08:17
Ce mare sa facut fiica Antoniei Cum arata Maya la zece ani
Ce mare s-a făcut fiica Antoniei. Cum arată Maya la zece ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia era mama a trei copii, dintre care o singură fetiță. Maya a împlinit zece ani și seamănă foarte mult cu mama sa, fiind de o frumusețe răpitoare.

Ce mare s-a făcut fiica Antoniei. Maya are zece ani

Maya Castellano, fiica pe care artista o are cu Vincenzo Castellano, a crescut foarte mult și este o adevărată domnișoară. Ea are toate trăsăturile mamei ei, fiind o copie fidelă a Antoniei.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta a avut parte de un eveniment deosebit pentru ea, dar și pentru părinți. Maya a făcut prima comuniune sau împărtășania, ea fiind de religie catolică.

Aceasta are loc la câțiva ani după botez, fiind un moment foarte important pentru copii, iar ceremonia are loc chiar la biserică, după slujbă. La fel cum este tradiția, și Maya a fost îmbrăcată cu o rochie albă simplă.

ADVERTISEMENT

Antonia s-a mândrit cu acest eveniment important din viața fiicei sale și a postat mai multe imagini pe pagina sa de Instagram. Fetița Antoniei, Maya, apare alături de cei doi frați ai ei, Dominic și Akim, care sunt îmbrăcați în alb la rândul lor.

Ce mare s-a făcut fiica Antoniei. Cum arată Maya la zece ani
Ce mare s-a făcut fiica Antoniei. Cum arată Maya la zece ani. Sursa foto: Instagram

Cum se înțeleg Alex Velea și Maya. Ce spune Antonia despre relația dintre cei doi

Alex Velea și fiica sa vitregă se înțeleg foarte bine. Mai mult, artistul spunea că nu încearcă să ia rolul de tată, ci să fie văzut ca un frate mai mare, care o poate ajuta oricând.

ADVERTISEMENT

Antonia a rămas impresionată de gestul pe care l-a făcut actualul său partener de viața pentru fetița sa. Alex Velea și-a tatuat chipul fiicei Antoniei.

„Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copiii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja.

ADVERTISEMENT

Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”, a spus Antonia, pentru Viva.

Antonia și fostul său soț au custodia comună a Mayei, care petrece timp cu amândoi. După șapte ani de procese, divorțul dintre ei s-a rezolvat.

„Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în functie de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia”, a spus avocatul Antoniei.

ADVERTISEMENT
Tags: