Sporturi

Mesajul motivaţional postat de Simona Halep după eliminarea de la Dubai

22.02.2019 | 15:00
Mesajul motivational postat de Simona Halep dupa eliminarea de la Dubai

Ce mesaj a transmis Simona Halep după eliminarea de la WTA Dubai 2019. Simona Halep, ocupanta locului secund în clasamentul mondial şi cap de serie numărul trei la turneul organizat în Emiratele Arabe Unite, a fost învinsă, joi, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, de elveţianca Belinda Bencic, locul 45 WTA, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, de categorie Premier 5, cu premii totale în valoare de 2,828,000 de dolari. Competiţia din Emiratele Arabe Unite se desfăşoară în perioada 17-23 februarie.

Sportiva noastră a anunţat după meciul pierdut că își va lua o binemeritată pauză până la următorul turneu (Indian Wells), iar până atunci se recuperează, din punct de vedere psihic, cu citate motivaționale, îndemnându-şi suporterii la visare. “Este o zi nouă, un început şi o energie proaspătă cu şanse noi. Pune-ţi ordine în minte, să fii mulţumit, pozitiv şi începe-ţi ziua bine”, se arată în postarea Simonei Halep de pe contul personal de Instagram, postare care a primit o mulţime de reacţii pozitive din partea fanilor ei.

Mesajul transmis de Simona Halep pe Instagram

Ce mesaj a postat Simona Halep după ce a pierdut în sferturi la Dubai

Simona Halep a cedat în sferturi la Dubai după un parcurs în care oboseala şi-a spus, până la urmă, cuvântul. Corpul sportivei noastre a refuzat să mai asculte şi chiar dacă românca în vârstă de 27 de ani a luptat fantastic, a fost în final învinsă. Fostul lider mondial a explicat mai precis cauzele înfrângerii, dar a vorbit şi despre obiectivul pe care şi l-a setat pentru perioada următoare.

“Nu am putut servi bine din cauza problemelor la tendon. Şi în meciul precedent am simţit puţin. Piciorul stâng m-a deranjat, au fost crampe. Dar nu sunt scuze, am fost pur şi simplu obosită. A fost foarte dificil fizic. După cel de-al doilea set am simți crampe. E abia a doua lună a anului, aşa că e ok. Nu e rău deloc să fii a doua în lume. Mă bucur de moment, dar visez la numărul unu mondial”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă de la Dubai.

Tags: