Life

Ce meserie surprinzătoare are soțul Amaliei Enache. Bărbatul e cu 10 ani mai tânăr decât îndrăgita vedetă

Ce carieră are partenerul de viață al Amaliei Enache. Bărbatul lucrează într-un domeniu diferit față de cel al prezentatoarei.
17.12.2022 | 15:13
Ce meserie surprinzatoare are sotul Amaliei Enache Barbatul e cu 10 ani mai tanar decat indragita vedeta
Ce carieră are partenerul de viață al Amaliei Enache. Bărbatul lucrează într-un domeniu diferit față de cel al prezentatoarei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce meserie surprinzătoare are soțul prezentatoarei. Bărbatul e cu 10 ani mai tânăr decât îndrăgita vedetă a știrilor de la Pro TV. Moderatoarea originară din Hunedoara trăiește o poveste de dragoste foarte discretă.

Ce carieră are partenerul de viață al Amaliei Enache. Bărbatul lucrează într-un domeniu diferit față de cel al prezentatoarei

Amalia Enache este căsătorită de câțiva ani cu un bărbat pe care-l ține departe de lumina reflectoarelor și care este mai mic decât ea cu 10 ani. Partenerul de viață, pe numele său Claudiu Anghel, este cel care a făcut-o mamă.

ADVERTISEMENT

Cei doi au împreună o fetiță, Alma, care a fost crescută mai mult de prezentatoarea știrilor de la Pro TV pentru că soțul său a locuit o perioadă foarte lungă de timp în afara României. Mai exact, a stat în Argentina.

Tânărul în vârstă de 34 de ani este de profesie make-up artist. Diferența de vârstă și nici distanța nu au fost un impediment în calea fericirii lor. Vedeta a ales să nu-și urmeze partenerul peste hotare, care în urmă cu aproape 2 ani a revenit pe meleagurile natale.

ADVERTISEMENT

Soțul știristei nu este o persoană publică și preferă să aibă un stil de viață departe de evenimentele mondene și de lumina reflectoarelor.

Amalia Enache, discretă cu viața privată

Amalia Enache este extrem de discretă cu viața privată și nu vorbește foarte des despre partenerul de viață despre care spune că este „cel mai bun om din lume”. Prezentatoarea are numai aprecieri pentru Claudiu Anghel.

ADVERTISEMENT

Vedeta simte că existența sa este completă de când a devenit mamă pentru prima oară. Alma o face fericită, prezentatoarea alegând să o înscrie la o școală privată pentru a-i asigura un viitor strălucit și bine pus la punct.

Atunci când am luat această hotărâre, ca Alma să vină în viața mea, m-am dus la șefa mea cu demisia. Pentru că știam că urmează toată această curiozitate, că departamentele de la mine de la serviciu vor avea multe de răspuns.

ADVERTISEMENT

Știam că ziarelor vor publica multă presiune și că nu e bine deloc ca la un prezentator de știri să te uiți și să vezi altceva decât puterea lui de a spune poveștile altora. Nu e bine să stârnim atâtea și atâtea discuții”, a mărturisit știrista, conform bzi.ro.

Cu toate acestea a primit toată susținerea din lume de la șefii săi, mai ales că are o carieră care durează de mai bine de 15 ani. Prezentatoarea le-a mulțumit celor care au încurajat-o să aducă pe lume fetița minunată pe care o are.

ADVERTISEMENT