Life

Ce note a luat Dorian Popa la examenul de Bacalaureat. Nimeni nu se aștepta

02.02.2021 | 19:53
Ce note a luat Dorian Popa la examenul de Bacalaureat Nimeni nu se astepta
Ce note a luat Dorian Popa la examenul de Bacalaureat. Nimeni nu se aștepta. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști și vloggeri din mediul online, însă puțini știu ce note a luat acesta la examenul de Bacalaureat, pe care l-a susținut cu aproape 14 ani în urmă. 

Fostul actor din „Sacrificiul” se poate lăuda cu o medie foarte bună la examenul maturității, pe care le-a arătat-o fanilor pe contul său de Instagram. Cei care îl urmăresc știu deja că domnul „Hâtz” a terminat o facultate de prestigiu și este licențiat în Relații Publice în Marketing.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa a devenit cunoscut cu ajutorul serialului „Pariu cu Viața”, unde a fost protagonist alături de Alina Eremia, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, iar acum este printre cei mai îndrăgiți influenceri de pe YouTube și rețelele de socializare.

Ce note a luat Dorian Popa la examenul de Bacalaureat. Nimeni nu se aștepta

Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor ce medie a avut la examenul de Bacalaureat și ce notă a luat la fiecare probă. Au trecut mulți ani de când a dat acest examen, în vara anului 2007, iar actorul a ținut să le arate urmăritorilor că era un elev foarte silitor.

ADVERTISEMENT

La limba și literatura română a obținut 9,60 la proba scrisă și 10 la cea orală, la matematică 9,40, iar la biologie și educație fizică 10. De asemenea, Dorian Popa a obținut nota 10 și la limba engleză, iar media generală este 9,83.

Dorian Popa
Dorian Popa a obținut o medie excelentă la examenul de Bacalaureat. Sursa foto: Instagram

Dorian Popa, mesaj pentru cei care îl critică

În urmă cu câteva luni, Dorian Popa a ținut să le răspundă haterilor printr-un vlog pe canalul său de YouTube, arătându-le că este mult mai inteligent decât pare. Artistul le-a spus că nu e nevoie să-și arate diplomele zilnic pentru a-și demonstra abilitățile și că scopul lui este să facă divertisment.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să recunosc că m-am atacat un pic de dimineață, cum se mai întâmplă o dată la câteva luni de zile, când citesc niște comentarii atât de jignitoare încât nu înțeleg ce este în capul unora dintre voi.

M-am enervat și mi-am luat toate hârtiile care arată cine sunt eu, Dorian Popa, maimuțoiul ăsta care deranjează atât de mulți oameni și pe atât de mulți dintre voi.

ADVERTISEMENT

În loc să devenim mai uniți și să ne iubim mai mult în această  perioadă ieșită din comun și dificilă pentru fiecare dintre noi, devenim mai răi, mai invidioși și mai frustrați de la o zi la alta, lucru care cred eu că ar trebui să ne îngrijoreze mai mult decât pandemia asta care ne mănâncă viețile.

 Nu se poate să se adune atâta frustrare și să văd atâtea comentarii negative în contextul în care nimeni nu este obligat să fie pe canalul meu de Youtube. Eu aleg să fac divertisment, vreau să vă transmit o stare de bine, de euforie, să vă transmit energie pozitivă și optimism.

Dacă nu vin în fiecare zi să flutur diplome, nu înseamnă că sunt o maimuță cu un IQ negativ. Sunt un om care alege în urma studiilor pe care le-a dobândit să facă altceva. Oameni buni, încercați să înțelegeți, cu cât vom fi mai relaxați și mai iubitori cu cei din jurul nostru, cu atât vom fi mai fericiți.

 Care e chintesența vieții, nu să fim fericiți, nu să fim zâmbitori și să ne bucurăm  de fiecare secundă, pentru că numai Dumnezeu știe ce urmează după viața asta pe care o avem? Trăim niște vremuri extrem de grele, în 20, 30, 40, 50 de ani oamenii vor învăța despre perioada asta ca istorie. Vreți să învețe despre o națiune frustrată, invidioasă și dornică să provoace numai rău?”, a spus Dorian Popa, sătul de critici.

ADVERTISEMENT