Life

Ce nu s-a văzut la TV la Chefi la Cuțite 2023: “Nu pot compara experiența”

Ce nu s-a văzut la TV la Chefi la Cuțite 2023. Un fost concurent din acest sezon a descris experiența de care a avut parte.
02.06.2023 | 07:15
Ce nu sa vazut la TV la Chefi la Cutite 2023 Nu pot compara experienta
Ce nu s-a văzut la Chefi la Cuțite 2023. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

În cadrul unei emisiuni, un fost concurent de la Chefi la Cuțite 2023 a dezvăluit ce nu s-a văzut la TV. Experiența a fost una unică pentru el și nu o poate compara cu nimic altceva.

Un fost concurent a dezvăluit ce nu s-a văzut la TV la Chefi la Cuțite 2023

Adrian Hampu a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea la Chefi la Cuțite 2023. A fost eliminat în ediția din 17 mai, după ce a obținut cel mai mic punctaj la proba individuală.

ADVERTISEMENT

Deși se gândea că va ajunge în marea finală, competiția s-a terminat pentru Adrian Hampu din cauza unui miel aproape crud. A gătit de multe ori miel, însă de data aceasta a avut probleme.

Acesta consideră că nu a gătit bine din cauza stresului și a tensiunii de a prepara mielul cât mai repede. În doar 60 de minute, a fost nevoit să ia rapid decizii, dar nu toate au fost cele mai bune.

ADVERTISEMENT

Adrian Hampu a locuit în 5 țări în decurs de 11 ani. Cu toate acestea, nu poate compara cu nimic experiența de la Chefi la Cuțite, care a fost una inedită pentru el.

“Mielul mi-a adus și beneficii și…, ca în viață. A fost vorba de o emisiune culinară, de o tensiune pe care nu o poți compara cu bucătăria de zi cu zi, clasică, pur și simplu a fost o decizie mult prea neînțeleaptă din partea mea.

ADVERTISEMENT

În acea situație, sub stresul concursului, sub stresul celor 60 de minute pe care le ai. Totul trebuie luat la moment, deciziile se iau atunci, ele pot aduce beneficii sau dezavantaje.

Nu pot compara experiența Chefi la cuțite cu ceea ce am experimentat în ultimii 11 ani în cele 5 țări în care am locuit., a povestit fostul concurent la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Ce afacere deține Adrian Hampu

Fostul concurent din echipa lui Sorin Bontea deține un business în Cernavodă și are de gând să se extindă. Bucătăria este pasiunea lui și deține un loc unde se gătește, dar mâncarea poate fi luată doar la pachet.

“A mea (nr. povestea de viață) a fost în ultimii 17 ani numai urcușuri, coborâșuri până când am cochetat cu ceea ce fac de zi cu zi, în momentul actual, bucătăria.

Am început ca și electrician de pe băncile liceului, la un loc din București, eu venind din Constanța, mai exact din Medgidia că așa mi se spunea.

Acum mi se mai spune și Cernavodă că am un business acolo și lumea mă cunoaște. Sper să ajung în tot județul, dar acum îmi aduce numai bucurii”, a mai spus Adrian Hampu, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT