Life

Ce nume ar putea avea fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle: “E porecla Reginei”

20.04.2021 | 14:23
Ce nume ar putea avea fetita Printului Harry si a lui Meghan Markle E porecla Reginei
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă să se nască cel de-al doilea copil al lor, o fetiță, iar speculațiile legate de ce nume va purta micuța au început să apară deja de câteva luni. De data aceasta, fanii celor doi sunt convinși că aceștia vor opta pentru un nume inedit, strâns legat de Regina Elisabeta a II-a. 

Weekend-ul trecut, Prințul Harry a revenit în Marea Britanie pentru înmormântarea bunicului său, Ducele de Edinburgh, care s-a stins din viața la vârsta de 99 de ani. Tocmai din această cauză, fanii au speculat pentru ce nume ar putea opta frumoasa actriță și Ducele de Sussex.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, expertul regal Angela Levin era de părere că fetița s-ar putea numi Diana, exact ca regretata mamă a Prinților William și Harry.

Ce nume ar putea avea fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Fanii familiei regale britanice și-au dat cu părerea în legătură cu numele fetiței nenăscute a Ducilor de Sussex, care ar putea fi un derivat de la prenumele Reginei, Elizabeth, după ce aceasta și-a pierdut partenerul de viață cu care a fost căsătorită timp de 73 de ani.

ADVERTISEMENT

Așa cum știm, suverana avea o poreclă în copilărie, un diminutiv derivat de la prenumele ei, „Lilibeth”, apropiații fiind cei care o strigau așa. Prințul Philip ar fi fost ultima persoană care i se mai adresa în acest fel, potrivit revistei People.

De altfel, Regina i-a lăsat o scrisoare soțului ei pe sicriu, în ziua funeraliilor, al cărei conținut nu a putut fi dezvăluit, însă un detaliu a ieșit în evidență, și anume porecla cu care s-a semnat aceasta, Lilibeth.

ADVERTISEMENT

Astfel, fanii familiei regale sunt de părere că Prințul Harry și Meghan Markle vor alege numele „Lily” pentru fetița lor, ca derivat de la porecla pe care o avea suverana, informează revista Cosmopolitan.

„Nu știu sigur care sunt relațiile din familie, dar Lily ar fi un mod frumos de a onora Regina (Lilibeth)”, a scris un fan pe rețelele sociale, potrivit sursei citate anterior. „Am citit undeva o predicție că și-ar putea numi copilul Lily după porecla din copilărie a Reginei”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, mulți sunt de părere că Diana rămâne unul dintre numele favorite pentru viitoarea fetiță a cuplului, iar șansele ca Prințul Harry și Meghan Markle să-și numească fiica după numele Reginei Elisabeta a II-a sunt foarte mici.

Conform sursei menționate mai sus, alte nume speculate pentru fetița care se va naște în această vară, în afară de Diana, care este pe primul loc, ar fi Allegra, Maya, May, Isabella, Molly, Alice și Abigail.

Meghan Markle, alături de Regina Elisabeta a II-a
Meghan Markle, alături de Regina Elisabeta a II-a, în 2018. Sursa foto: hepta.ro

Diana, în topul preferințelor pentru numele fetiței

Diana rămâne primul nume speculat pentru viitoarea soră a micuțului Archie, mai ales că și expertul regal Angela Levin a spus acest lucru lunile trecute, fiind convinsă că Prințului Harry i-ar plăcea să o aibă pe mama lui, Prințesa Diana, mai aproape de el. Pe de altă parte, expertul crede că cei doi nu vor opta pentru un nume regal deja existent în familie.

„Sunt sigură că o vor numi Diana. Cred că lui Harry i-ar plăcea foarte mult, iar Meghan ar fi mândră pentru că astfel ar aduce-o pe Diana mai aproape de el. Ceea ce ar fi extraordinar este dacă bebelușul se va naște la doar câteva zile de la descoperirea statuii Dianei în vară.

Nu cred că vor folosi un nume regal al unui membru din familie care nu mai este printre noi. Ar putea încerca să găsească ceva poate în limba greacă. Archie a fost preluat dintr-un cuvânt grecesc”, a declarat Angela Levin, potrivigt The Mirror.

ADVERTISEMENT