Life

Ce nume să-i pui pisicii tale în funcție de rasă. Iată 30 de idei de nume unice

Alege un nume unic pentru pisica ta, care să o reprezinte. Ce nume să alegi în funcție de rasa pisicii tale și de caracterul acesteia
05.04.2023 | 19:00
Ce nume sai pui pisicii tale in functie de rasa Iata 30 de idei de nume unice
Nume de pisici. Alege numele în funcție de rasă. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Alegerea unui nume pentru pisici poate fi o sarcină care să-ți dea ceva bătăi de cap. Însă rasa pisicilor ne poate spune multe despre îndrăgita felină. Și cum numele este destul de important pentru micuțul ghemotoc de blană, FANATIK te ajută să îi alegi un nume unic.

Nume de pisici pentru rasa British Shorthair

Pisicuțele din rasa British sunt ca niște ursuleți pufoși și mereu zâmbitori. Au o statură robustă și nu sunt exagerat de active. Sunt exemplul perfect de lord englez, care se mișcă agale prin casă. Iată 5 idei de nume unice de pisici din rasa British:

ADVERTISEMENT

Hazel
Darcy
Mango
Grace Kelly
Heaven

Idei de nume pentru rasa Spynx

Rasa Spynx a devenit una dintre cele mai populare, în special în ultimii ani. Nu putem să nu ne gândim la Egiptul Antic atunci când vedem o pisică din această rasă. Sunt curioase, jucăușe și au nevoie de o atenție deosebită. În ceea ce privește alegerea unui nume, propunerile FANATIK sunt următoarele:

Salem
Nefertiti
Anubis
Ramses
Bastet

Nume de pisici pentru rasa Siameză

Pisicile siameze fac parte din una dintre cele mai vechi și mai cunoscute rase. Cu blănița frumos colorată în două nuanțe și ochii care sunt de cele mai multe ori albaștri, pisicile din rasa siameză sunt sociabile, dar pot fi și foarte vocale. Cum să numești o pisică siameză? Iată 5 variante unice:

ADVERTISEMENT

Peach
Oreo
Bless
Fantasy
Indra

Variante de nume pentru rasa Persană

Aceste pisici extrem de elegante au și o atitudine pe măsură. Își etalează cu mândrie blana lungă și mătăsoasă și parcă te privesc cu superioritate. Și au și de ce. Ele sunt prințesele în casă și se comportă ca atare. Bineînțeles, o pisică persană are nevoie și de un nume pe măsură:

Apollo
Donatella
Maximus
Glamour
Desiree

Nume de pisici pentru rasa Angora Turcească

Ochi de smarald și blăniță albă la zăpada. Deseori pisicile din această rasă au ochii colorați diferit. Sunt inteligente și foarte jucăușe, rafinate și pășesc cu grație pe teritoriul lor. Pentru ca da, casa dumneavoastră nu vă mai aparține, ci este pe deplin locul lor, unde fac ce le poftește inima. Nume potrivite pentru aceste pisici ar fi:

ADVERTISEMENT

Snow
Daphne
Aslan
Sevda
Akay

Cum numești pisica din rasa Albastru de Rusia

Impunătoare, cu o blană care stărnește invidia tuturor prin culoarea deosebită. Pisicile din această rasă sunt deopotrivă liniștite, dar și sprintene când vine vorba de joacă. Curiozitatea și loialitatea le definesc perfect. Dacă nu știi ce nume să alegi pentru aceste pisici, iată 5 propuneri deosebite:

Rurik
Nala
Onyx
Mitya
Lyov

Mențiuni speciale

Dacă pisicuța ta nu aparține vreunei rase, poți opta pentru alte nume, la fel de unice ca și animalul tău de companie. Alege unul dintre numele de mai jos, care se potrivesc indiferent dacă pufoșenia este fetiță ori băiat.

ADVERTISEMENT

Caramel
Kiri
Miumiu
Heart
Milk

Tags: