Life

Ce nume special a ales Daniela Crudu pentru fetița ei. Are o semnificație aparte

Ce nume a ales Daniela Crudu pentru copil. Fosta asistenta de televiziune a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe 1 mai 2023.
02.05.2023 | 18:39
Ce nume special a ales Daniela Crudu pentru fetita ei Are o semnificatie aparte
Daniela Crudu a ales numele pentru fetița sa. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu a ales nume pentru copil încă dinainte ca acesta să vină pe lume. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a născut o fetiță perfect sănătoasă pe data de 1 mai 2023 și a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Daniela Crudu, nume special pentru copil. Cum l-a ales

Pe 1 mai 2023, Daniela Crudu a născut o fetiță perfect sănătoasă. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a publicat primele imagini cu bebelușul pe internet. Totodată, ea i-a mulțumit și medicului care a asistat-o la naștere.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ales un nume deosebit pentru primul său copil încă de când micuța se afla în burtică. Aceasta nu l-a ținut ascuns, ci l-a dezvăluit chiar din luna decembrie a anului trecut, atunci când a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show.

„O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu. Dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a mai spus Daniela Crudu atunci când a dezvăluit ce nume va purta primul său copil.

ADVERTISEMENT

Ce semnificație are numele ales de Daniela Crudu

Numele ales de Daniela Crudu pentru fetița sa este unul special. Daiana înseamnă lumină, luminos, înseninat. Iar în limba latină, reprezintă o formă adjectivală a cuvântului divus/ dius, care se traduce prin divin sau ceresc.

Astfel, Daniela Crudu nu a ales deloc un nume la întâmplare pentru minunea care a apărut în viața sa. În mitologia romană, zeița Daiana a fost fiica lui Jupiter și a Latoniei, dar și sora lui Apollo. De asemenea, se spune despre persoanele care se numesc astfel că sunt rafinate și sociabile.

ADVERTISEMENT

Daniela Crudu a avut parte de susținerea iubitului pe parcursul sarcinii

Daniela Crudu are de mai bine de un an și jumătate o relație cu tatăl fetiței sale. Vedeta a preferat să păstreze discreția în ceea ce îl privește și nu i-a dezvăluit identitatea. Totuși, el i-a fost alături încă de când și-a anunțat sarcina. 

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul.

ADVERTISEMENT

Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”, a declarat Daniela Crudu, conform SpyNews. 

ADVERTISEMENT