Life

Daniela Crudu a născut o fetiță! Prima reacție a vedetei: „Abia aștept să revin la botox”

Daniela Crudu a născut o fetiță perfect sănătoasă! Fosta asistentă a prezentatorului Dan Capatos a devenit mamă pentru prima oară!
02.05.2023 | 17:05
Daniela Crudu a nascut o fetita Prima reactie a vedetei Abia astept sa revin la botox
Daniela Crudu a născut o fetiță perfect sănătoasă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu a născut o fată perfect sănătoasă, pentru întâia oară! Vedeta a devenit mamă astăzi, 2 mai 2023, iar bebelușa pe care a adus-o pe lume a primit nota 10, la naștere, din partea medicilor.

Daniela Crudu a născut o fetiță!

Cruduța, cum mai este recunoscută în showbiz, a activat pe OnlyFans, platformă destinată adulților cu care face bani frumoși, până aproape de momentul nașterii, semn că sarcina nu a fost una prea complicată pentru focoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mulțumit doctoriței care a ajutat-o să nască. Prima ei reacție, avută pe Instagram, a stârnit amuzamentul urmăritorilor. „Abia aștept să revin la botox!”, a scris Daniela Crudu, alături de câteva emoticoane în care râde în hohote.

Daniela Crudu se iubește de mai bine de un an și jumătate cu tatăl fiicei sale. Discretă din fire, frumoasa fostă asistentă TV ajunsă la 33 de ani a preferat să îl țină departe de ochii curioșilor pe bărbatul cu care se iubește. ”Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit.

ADVERTISEMENT

Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, ne spunea, în exclusivitate, Daniela Crudu.

daniela crudu
Daniela Crudu, alături de doctorița cu care a născut. Foto: Instagram

Fosta asistentă a lui Dan Capatos, activă pe OnlyFans până în ultima clipă

În altă ordine de idei, Daniela Crudu și-a continuat activitatea pe OnlyFans și de-a lungul perioadei de sarcină. Ba chiar, ne explica ea, banii câștogați, nu puțini, se fac greu, așa că nu voia să renunțe la activitățile mai puțin ”ortodoxe” legate de fotografii și video pentru abonații ei.

ADVERTISEMENT

”Se câștigă bani frumoși din OnlyFans. Dar nu cum zic toate fetele astea care tot apar și se laudă cu câți bani fac ele. Nu e chiar așa, e multă muncă și nu câștigi sume exorbitante peste noapte dacă faci doar asta.

Se fac bani frumoși, dar trebuie să te ocupi și să ai răbdare. Dar, recunosc, câștig mai bine decât atunci când apăream la televizor”, ne mai spunea Daniela Crudu.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Daniela Crudu a decis să se întoarcă în România, după o bună perioadă petrecută în Suedia. Motivul pentru care s-a întors este legat de sarcina și nașterea fetiței sale. Suedia era, explica vedeta, locul ideal în care să locuiască având în vedere meseria pe care și-o alesese, cea de model OnlyFans.

ADVERTISEMENT