Life

Ce pensie alimentară îi va plăti Laurențiu Reghecampf impresarei Anamaria Prodan. Cererea de divorț dintre cei doi a fost admisă

Într-un final, cererea de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a fost admisă de Judecătoria din Buftea.
19.11.2022 | 17:18
Ce pensie alimentara ii va plati Laurentiu Reghecampf impresarei Anamaria Prodan Cererea de divort dintre cei doi a fost admisa
Judecătorii au stabilit pensia pe care Laurențiu Reghecampf i-o va plăti fostei sale soții, Anamaria Prodan. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat că divorțează în urmă cu mai bine de un an de zile, însă de abia acum, lucrurile încep să se întâmple.

Ce pensie alimentară îi va plăti Laurențiu Reghecampf Anamariei Prodan

Judecătoria din Buftea a admis cererea de divorț depusă în primă fază de Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform deciziei luate de magistrați, încheierea căsătoriei din culpă comună a fost acceptată, iar antrenorul este nevoit acum să achite o pensie alimentară fostei sale soții.

Menționăm că decizia magistraților vine la o lună și jumătate după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Regecampf au fost protagoniștii unui eveniment cât se poate de violent.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește pensia alimentară, conform deciziei luate de magistrați, Laurențiu Reghecampf îi va plăti fostei sale soții 1/6 din veniturile nete către fiul lor, Laurențiu Reghecampf Jr., adică aproximativ 1600 de euro, pentru pensia alimentară, notează DigiSport.ro.

Totodată, s-a mai decis și custodia copilului, care va fi una comună. De asemenea, magistrații au acceptat și programul de vizită pe care antrenorul l-a dorit, însă decizia nu este una definitivă și poate fi atacată printr-un apel.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că de când Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan, între cei doi au existat nenumărate conflicte.

Anamaria Prodan a decis să îl ierte pe Laurențiu Reghecampf

Cel mai recent a avut loc în luna septembrie. Cei doi soți s-au luat la bătaie, iar întreg evenimentul a fost filmat. Scandalul a început chiar la vila impresarei, iar mai apoi oamenii legii au emis inclusiv ordine de protecție pentru fiecare.

ADVERTISEMENT

În ciuda tuturor celor întâmplate însă, recent, Anamaria Prodan dezvăluia că l-a iertat de multă vreme pe soțul ei, însă chiar și așa, niciodată nu s-ar fi așteptat să ajungă într-o astfel de situație din cauza lui.

”L-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf, încât n-am verificat în 17 ani conturile de la bancă.

Erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare”, povestea Anamaria Prodan, conform Kanal D.

ADVERTISEMENT