Sporturi

Ce poreclă are Julia Goerges. Rivala Simonei Halep de la Doha a răbufnit. “Chiar mă enervează! O glumă ca asta merge o singură dată!”

14.02.2019 | 15:13
Ce porecla are Julia Goerges Rivala Simonei Halep de la Doha a rabufnit Chiar ma enerveaza O gluma ca asta merge o singura data

Julia Goerges, adversara Simonei Halep din sferturile de finală de la Doha, s-a ales cu o poreclă specială din partea fanilor ei, dar nemțoaica nu este încântată de faptul că a fost apreciată pentru frumusețea ei naturală și i se spune în circuit “Gorgeous” (n.r. splendid). VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Julia Goerges a reușit să atragă atenția ori de câte ori și-a făcut apariția la un turneu, iar fanii jucătoarei din Germania care se va duela cu Simona Halep la Doha, azi, în jurul orei 17.30, a fost apreciată pentru faptul că nu a dorit niciodată să participe la vreo ședință foto profesionistă.

Julia Goerges, rivala Simonei Halep de la Doha, are o poreclă care nu e pe placul ei

Deși Julia Goerges se concentrează pe tenis, cei care o urmăresc au observat că nemțoaica arată impecabil fără să facă prea mult efort. Astfel, aceasta s-a ales cu porecla “Gorgeous”, dar adversara Simonei Halep nu este încântată și chiar a cerut ca oamenii să fie atenți la ceea ce face ea pe terenul de tenis și nu la modul în care arată.

Pe bune, nu-mi place, nu îmi mai spuneţi aşa. Chestia asta se întâmplă doar pentru că oamenii habar nu au să-mi pronunţe numele, nu l-au mai auzit, mai ales în America. O glumă ca asta merge o dată, nu la nesfârşit. Chiar mă enervează. Chiar nu sunt genul de fată care să se aranjeze prea mult, ca să pară mai strălucitoare. Vreau să demonstrez ce pot să fac pe teren, nu are nimic de-a face cu felul în care arăt pe teren. Dacă arăţi bine când joci nu înseamnă că şi câştigi“, spunea Julia Goerges, în Daily Mail.

Julia Goerges în timpul unui exercițiu făcut în sala de forță

Duelul dintre Simona Halep și Julia Goerges are loc azi, în jurul orei 17.30, în sfeturile de finală ale turneului de la Doha. Meciul se poate vedea LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.