Life

Ce poţi cumpăra cu doar un leu din magazinele ANAF. Unde sunt amplasate, de fapt, reprezentanțele Fiscului. Lista completă cu shopurile din întreaga țară

Unde sunt amplasate magazinele ANAF și ce poți cumpăra cu doar un leu din ele? Iată lista completă cu shopurile din întreaga țară.
09.12.2023 | 18:00
Ce poti cumpara cu doar un leu din magazinele ANAF Unde sunt amplasate de fapt reprezentantele Fiscului Lista completa cu shopurile din intreaga tara
Ce poţi cumpăra cu doar un leu din magazinele ANAF. Sursă foto: România TV, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tu știi unde se află magazinele ANAF din România și ce poți cumpăr cu doar un leu? Iată lista completă a shopurilor din întreaga țară, dar și câteva produse de care te poți bucura la prețuri extrem de mici.

Unde sunt amplasate, de fapt, reprezentanțele Fiscului

Poate nu știai, dar în România există 8 magazine ANAF. Ce găsești în ele? Produse confiscate. Acestea sunt răspândite în localități diferite, iar unul dintre magazinele ANAF se află chiar în București.

ADVERTISEMENT

Magazinul ANAF din București se află în Sectorul 4, pe strada Măriuca, nr.14. În ceea ce privește programul de funcționare, acesta este deschis de luni până joi în intervalul orar 08.30 – 16.00. Vineri programul este ceva mai scurt, de la 08.30 până la 14.00.

De asemenea, în weekend, magazinul ANAF din București este închis. Continuăm lista cu magazinele ANAF. Mai există alte șapte locații deschise la nivel național în Galați, Târgoviște, Gorj, Timișoara, Oradea, Sibiu, dar și în Brașov.

ADVERTISEMENT

Iată lista completă cu magazinele ANAF din România, dar și adresa acestora. Poate ai trecut măcar o singură dată pe lângă ele, însă nu ai remarcat că ar fi vorba despre așa ceva:

  • 1 magazin în judeţul Galaţi, str. Brăilei nr. 33, Municipiul Galaţ.
  • 1 magazin în Municipiul Târgovişte, str. Calea Domnească nr. 166, judeţul Dâmbovița.
  • 1 magazin situat în clădirea A.J.F.P. Gorj, din Tg. Jiu, str. Siretului , nr. 6, judeţul Gorj.
  • 1 magazin în judeţul Timiş, str. Gheorghe Lazăr, nr. 9B, loc. Timişoara
  • 1 magazin situat în Oradea, strada Dimitrie Cantemir, nr. 2B.
  • 1 magazin situat în Municipiul Sibiu, str. Calea Dumbrăvii, nr.17.
  • 1 magazin situat în Municipiul Braşov, Bld. Alexandru Vlahuţă, nr. 59.
  • 1 magazin situat în str. Măriuca, nr.14, sector 4, Bucureşti.
ADVERTISEMENT

Ce poţi cumpăra cu doar un leu din magazinele ANAF

Ce produse poți cumpăra din magazinele ANAF cu doar 1 leu? Începem lista cu un produs de care toată lumea are nevoie mai devreme sau mai târziu. Celebrele lumânări festive se vând cu doar 0,25 bani în magazinele ANAF din România.

Un alt produs care costă mai puțin de 1 leu în aceste locații este un ghiveci pentru flori. Acesta costă doar 0,70 de bani. De asemenea, un set de agrafe poate fi achiziționat pentru doar 1 leu.

ADVERTISEMENT

Lista continuă cu alte produse accesibile. Un fermoar costă 0,50 de bani în aceste locații. De asemenea, un aparat de masaj capilar se vinde cu doar 2 lei, iar o folie de protecție pentru ecranul telefonului tău costă doar 3,75 lei.

În aceste magazine se găsesc și articole vestimentare. O rochie costă de la 4 lei în sus, iar ghetele pentru copii au prețuri care pornesc de la 7 lei. Totodată, o pereche de balerini se vinde cu 1,5 lei, iar o cravată costă doar 3 lei.

Prețul pentru o pereche de pantofi cu toc pornește de la 3,5 lei, în timp ce un sutien costă de asemenea 3,5 lei. O căciulă poate fi achiziționată cu doar 4 lei, iar același preț este valabil și pentru pălării. De asemenea, umbrela costă și ea 3 lei în aceste locații.

ADVERTISEMENT
Tags: