Fotbal intern

Ce program are U Craiova după derby-ul cu CFR Cluj! Câte zile de vacanţă au oltenii. Exclusiv

23.12.2020 | 11:00
Ce program are U Craiova dupa derbyul cu CFR Cluj Cate zile de vacanta au oltenii Exclusiv
ADVERTISEMENT

Anul 2020, unul în care U Craiova a fost la un pas să câştige titlul de campioană a României, s-a terminat pentru olteni după derby-ul cu CFR Cluj. FANATIK a aflat câte zile de vacanţă vor avea jucătorii lui Corneliu Papură.

FANATIK a aflat că jucătorii Universităţii Craiova intră în vacanţă după derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-0. Fotbaliştii vicecampioanei României nu vor avea parte de prea multe zile de pauză, din moment ce returul sezonului începe în a doua săptămână din ianuarie.

ADVERTISEMENT

Oltenii vor avea posibilitatea să se bucure de sărbătorile de iarnă, însă jucătorii Universităţii Craiova se vor întoarce la antrenamente la scurt timp după Crăciun. Formaţia din Bănie va juca marţi, 12 ianuarie, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, partidă din etapa a 16-a.

Programul Universităţii Craiova după derby-ul cu CFR Cluj: vacanţă scurtă pentru olteni

Între 23 şi 27 decembrie, jucătorii Universităţii Craiova vor avea vacanţă, astfel că vor putea să sărbătorească alături de cei dragi Crăciunul. Pe 28 decembrie, Nicuşor Bancu şi colegii lui se vor reuni pentru câteva zile de antrenamente.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că fotbaliştii lui Corneliu Papură vor mai primi alte două zile de pauză de Revelion, urmând ca pe 2 ianuarie 2021 să înceapă pregătirea pentru primul meci al anului şi returul sezonului.

  • 7 zile de vacanţă vor avea jucătorii Universităţii Craiova

Două săptămâni de vacanţă în iarna trecută

Tot pe 22 decembrie s-a terminat anul competiţional pentru U Craiova şi în 2019. Oltenii, antrenaţi atunci de Victor Piţurcă, pierdeau derby-ul cu FCSB, scor 0-2, în ultimul meci al anului trecut. După partida de pe Arena Naţională, jucătorii Ştiinţei au intrat în vacanţă, una care a durat două săptămâni, până pe 5 ianuarie 2020.

ADVERTISEMENT

La reunirea lotului din 5 ianuarie 2020, U Craiova avea un nou antrenor, Corneliu Papură, după ce Victor Piţurcă a plecat de la echipă cu o zi înainte de startul pregătirilor pentru a doua parte din sezonul trecut.

2020 a început cu un meci al Craiovei şi se termină la fel

Anul 2020 a început şi se termină cu un meci al Universităţii Craiova. Pe 31 ianuarie, oltenii o învingeau pe Gaz Metan Mediaş, scor 3-1, la prima partidă a formaţiei din Bănie după demisia lui Victor Piţurcă. Golurile victoriei erau marcate de Alex Cicâldău, autor al unei duble, şi Uros Cosic.

ADVERTISEMENT

Marţi, 22 decembrie, s-a jucat ultimul meci al anului în fotbalul din România. U Craiova a remizat pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-0, şi a terminat turul sezonului pe locul 2, la două puncte în spatele liderului FCSB.

Programul primelor cinci etape ale returului pentru U Craiova

U Craiova porneşte returul în compania lui Sepsi Sfântu Gheorghe, meci care este programat pe 12 ianuarie. Şase zile mai târziu, pe 18 ianuarie, oltenii se vor deplasa la Giurgiu pentru partida cu Astra. Formaţia din Bănie va mai juca, în primele cinci etape ale returului, cu Viitorul, FC Voluntari şi FC Argeş.

  • U Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe (etapa a 16-a)
  • Astra Giurgiu – U Craiova (etapa a 17-a)
  • U Craiova – Viitorul (etapa a 18-a)
  • FC Voluntari – U Craiova (etapa a 19-a)
  • U Craiova – FC Argeş (etapa a 20-a)

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 2,10 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT