Life

Ce reacție au avut părinții Mirelei Vaida după zvonul că prezentatoarea ar fi însărcinată a patra oară: “A început să mă sune toată lumea”

Părinții Mirelei Vaida, reacție după zvonul că prezentatoarea ar fi însărcinată a patra oară. Mesajul transmis de vedeta de la Antena Stars.
06.10.2023 | 22:37
Ce reactie au avut parintii Mirelei Vaida dupa zvonul ca prezentatoarea ar fi insarcinata a patra oara A inceput sa ma sune toata lumea
Cum au reacționat părinții Mirelei Vaida după zvonul sarcinii. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Părinții Mirelei Vaida au avut o reacție neașteptată după ce a apărut zvonul cum că vedeta ar fi însărcinată a patra oară. Prezentatoarea de la Antena Stars a explicat cum stau, de fapt, lucrurile.

Cum au reacționat părinții Mirelei Vaida după zvonul că vedeta ar fi însărcinată

În cursul zilei de vineri, au apărut speculații cum că Mirela Vaida ar fi însărcinată pentru a patra oară. Mai mult, s-a scris că vedeta ar fi deja în al doilea trimestru de sarcină, potrivit Cancan.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a comentat scurt despre acest subiect, pentru sursa menționată, fără a confirma sau nega zvonul sarcinii. După informațiile apărute în spațiul public, vedeta a ținut să lămurească situația.

Astfel, în cadrul emisiunii Acces Direct, vedeta a spus că nu este însărcinată, de fapt. Prezentatoarea s-a simțit jignită de faptul că s-a scris că sarcina ei ar fi în trimestrul al doilea și nu înțelege de unde au apărut speculațiile.

ADVERTISEMENT

După ce a apărut zvonul, Mirela Vaida a fost sunată de părinți, care au felicitat-o pentru sarcină, fără să știe dacă este adevărat sau nu că așteaptă un al patrulea copil.

“Acum am terminat emisiunea și, înainte să plec acasă, am zis că e mai bine să intru un pic pe story și să vă spun eu adevărul despre toate știrile fabuloase de astăzi, cum că aș fi însărcinată a patra oară și că aș fi deja în trimestrul al doilea de sarcină, asta cred că m-a jignit cel mai tare.

ADVERTISEMENT

Păi dacă silueta mea arată ca de-al doilea trimestru de sarcină, am o problemă, mă pun pe slăbit. Vreau să vă spun că nu este adevărat nimic. Nu înțeleg cine a adus acest zvon, din ce sursă nemaipomenită și neverificată au apărut aceste zvonuri.

A început să mă sune toată lumea, să mă întrebe și să mă felicite, inclusiv familia mea, părinții mei, soțul meu m-a întrebat ‘Aoleu, ești însărcinată în al doilea trimestru?’ (…)”, a spus Mirela Vaida pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Mirela Vaida
Mirela Vaidda nu este însărcinată. Sursa foto: Instagram

Ce a spus Mirela Vaida în emisiunea pe care o prezintă

Mirela Vaida a intrat în platoul emisiunii pe care o prezintă cu un cărucior, însă nu a oferit mai multe detalii, cel puțin nu la început. În schimb, prezentatoarea a vorbit despre viața cu cei trei copii pe care îi are.

“Eu am un instict, când mă duc la cumpărături, când mă opresc în fața unui raft, fac așa (nr. mișcă coșul asemenea unui cărucior de copil), să adoarmă, îți rămâne în ADN. Partea bună când ai mai mici copii este că îți rămân hainele de la cei mai mari.

Cel mic poartă roz cât nu a purtat toată viața. Unde mănâncă trei guri, mănâncă și a patra, pentru că oricum îi spuneam bonei că nu mai avem nevoie că ne-au crescut copiii.

Eu nu mai merg la masă cu familia, nu mai ies cu toți. M-am dus la masă cu un copil din trei pentru că ne fac peri albi toți. Ieri a fost ziua copilului mijlociu că nu a fost la școală, am ieșit la masă, iar astăzi am apărut în toată presa.

Adevărul îl veți afla doar de la sursă. O să vă spun ce sex are, în câte săptămâni și când se naște. După 3, se crește singur…”, a spus Mirela Vaida în platoul Acces direct.

ADVERTISEMENT
Tags: