Life

Mirela Vaida a făcut anunțul despre Acces Direct. Ce se întâmplă cu emisiunea: ”Oficial! Vă mulțumim că ne-ați fost alături zilnic la TV”

Mirela Vaida a dat vestea despre Acces Direct. Ce a spus vedeta despre emisiunea de la Antena 1 pe care a moderat-o zilnic.
30.07.2023 | 10:40
Mirela Vaida a facut anuntul despre Acces Direct Ce se intampla cu emisiunea Oficial Va multumim ca neati fost alaturi zilnic la TV
Mirela Vaida a dat vestea despre Acces Direct. Ce a spus vedeta despre emisiunea de la Antena 1 pe care a moderat-o zilnic. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a făcut anunțul despre Acces Direct. Ce se întâmplă cu emisiunea. Prezentatoarea le-a mulțumit telespectatorilor care i-au fost alături zilnic la TV de când apare pe sticlă. Artista se bucură de proiecte importante.

Mirela Vaida a dat vestea despre Acces Direct. Ce a spus vedeta despre emisiunea de la Antena 1 pe care a moderat-o zilnic

Mirela Vaida a dat vestea despre Acces Direct. Ce a spus vedeta despre emisiunea de la Antena 1 pe care a moderat-o zilnic. Moderatoarea a apărut alături de cei trei copii, fiind fericită că se poate bucura de concediu.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea nu a dezvăluit ce se petrece cu show-ul care a consacrat-o pe micile ecrane și care cel mai probabil va reveni din toamnă în atenția românilor. Până atunci urmează să se difuzeze ultima ediție din Petrecem Românește.

Emisiunea de la Antena Stars poate fi urmărită duminică, 30 iulie 2023, începând cu ora 21:00. Mai mult, vedeta este încântată că a luat o pauză de la toate proiectele profesionale și că poate sta mai mult cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

„Oficial, sunt în vacanță! Ieri am terminat încă un sezon de emisiune, iar aseară am încheiat stagiunea estivală de la Teatrul Tănase cu un spectacol electrizant! Chiar că-i vacanță din plin!

Vă mulțumesc că ne-ați fost alături în tot acest timp, fie în sălile de teatru, fie zilnic la TV!”, a scris Mirela Vaida pe contul de Instagram. Prezentatoarea le-a transmis românilor că se vor vedea din toamnă.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, între televiziune, muzică și teatru

Mirela Vaida are un program foarte încărcat și încearcă să-și împartă timpul între televiziune, muzică și teatru. În plus, prezentatoarea nu uită de familie și micile plăceri ale vieții, fiind pasionată de călătorii în afara granițelor țării.

Pentru blondină televiziunea este un stil de viață și un mod de a trăi, proiect pe care-l îmbină de minune cu o altă plăcere de-a sa, muzica de petrecere. Cântecul i-a plăcut din studenție, de când era înscrisă la Facultatea de Drept din București.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, vedeta s-a angajat la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, unde activează și în momentul de față. Mirela Vaida face numai lucruri care îi aduc bucurie, emisiunea Acces Direct făcând parte din viața sa timp de 10 ani.

ADVERTISEMENT