Life

Ce recomandare a primit Anca Serea din partea medicului. Vedeta a decis să facă o schimbare în viața ei

Anca Serea a primit o recomandare din parte medicului. La acest îndemn, vedeta a decis să facă niște schimbări importante în rutina ei zilnică.
02.07.2023 | 20:45
Ce recomandare a primit Anca Serea din partea medicului Vedeta a decis sa faca o schimbare in viata ei
Ce recomandare a primit Anca Serea din partea medicului. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Serea se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Se bucură de un succes imens în televiziune, are o familie numeroasă, dar și un soț care o iubește. Chiar și așa, sunt unele probleme care nu se văd de la distanță.

Ce recomandare a primit Anca Serea din partea medicului

De-a lungul anilor, Anca Serea a tot avut probleme de sănătate. Chiar și așa, ea continuă să se mențină în formă. Ultimul sfat venit din partea medicului a făcut-o totuși să ia o decizie cât se poate de importantă.

ADVERTISEMENT

Când vorbim de mâncare, Anca Serea este destul de reținută. Nu consumă zahăr, nu bea sucuri acidulate și de asemenea, nu mănâncă proteină animală. Cu somnul este o luptă ceva mai grea, însă s-ar părea că sfatul medicului a ajutat-o în acest sens.

Vedeta a primit o recomandare de la medic să facă mișcare. Drept urmare, aceasta a decis să facă o schimbare în rutina ei zilnică. Acum, Anca Serea face sport de patru ori pe săptămână și are și un antrenor personal.

ADVERTISEMENT

Nu merge la sală, pentru a nu pierde timpul, ci face totul în parcul din fața casei. Vedeta e mai încântată ca niciodată de acest lucru și speră ca și copiii ei să devină interesați de sport, astfel încât să ajungă să lucreze alături de ea.

Vedeta are un antrenor personal

”Doctorița mea, căreia îi mulțumesc foarte mult și care mi-a explicat că este foarte important să ne mișcăm indiferent de ce înseamnă asta. Am un antrenor personal, îl cheamă Bogdan și vine și lucrăm de 4 ori pe săptămână, acasă, în parcul din fața casei.

ADVERTISEMENT

Ăsta a fost unul dintre motivele principale (n.r. traficul). Sincer, nu aveam cum, pierdeam două ore jumate – trei. Deci am avut noroc că a acceptat să lucreze cu mine așa și o să lucreze și cu Sara și cu cei mici, oricum toți copiii noștri fac sport în mod susținut”, a spus fosta prezentatoare tv, potrivit playtech.ro.

Ce s-a schimbat în viața vedetei după ce s-a apucat de sport? Anca Serea spune că nimic nu se compară cu ce era înainte. Se odihnește mult mai bine de când face sport și de asemenea are și mai multă energie.

ADVERTISEMENT

Pofta de mâncare a crescut și ea odată cu sportul. Asta în condițiile în care au trecut ani buni de când vedeta a mai făcut mișcare. Anca Serea este optimistă, nu are vicii precum consumul de alcool sau fumatul și de asemenea, încearcă să găsească un echilibru în tot ceea ce are de făcut.

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților