Life

Anca Serea a ajuns din nou la spital. Ce a pățit soția lui Adi Sînă: ”O perioadă foarte ciudățică”

Momente dificile pentru Anca Serea. Soția lui Adi Sînă a ajuns la spital și se pare că nu trece printr-o perioadă prea bună.
04.02.2023 | 17:24
Anca Serea a ajuns din nou la spital Ce a patit sotia lui Adi Sina O perioada foarte ciudatica
Anca Serea a ajuns din nou pe mâna medicilor. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Are o familie destul de numeroasă, însă asta nu a împiedicat-o să își construiască și o carieră solidă.

Anca Serea a ajuns la perfuzii

De asemenea, Anca Serea, care a împlinit recent 42 de ani, are și o comunitate destul de mare pe Instagram. Vedeta are nenumărați urmăritori pe care îi ține la curent cu mai tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

ADVERTISEMENT

De această dată, soția lui Adi Sînă nu are însă vești prea bune. Anca Serea traversează o perioadă dificilă. Ea a publicat pe contul personal de socializare o imagine cu perfuzia la mână.

Ulterior, aceasta a mai postat și o altă imagine cu niște medicamente și le mulțumea vecinilor pentru ajutor, semn că vedeta nu este într-o stare prea bună.

ADVERTISEMENT

Ea nu a spus ce a adus-o la perfuzii, însă cert este că nu este singura din familie care se confruntă cu mari probleme.

La rândul lui, fiul vedetei, Moise se află în aceeași situație, din cauza gripei care face ravagii în România. Ce s-a întâmplat, de fapt?

ADVERTISEMENT

Fiul Ancăi Serea se confruntă și el cu probleme de sănătate

În primă fază, băiatul vedetei a răcit și s-a confruntat cu dureri în gât destul de puternice. Acesta a primit un tratament, iar Anca Serea a apelat și la un leac băbesc și se părea că lucrurile merg cât se poate de bine.

Tot atunci, vedeta le-a împărtășit urmăritorilor săi leacul pe care l-a folosit și mai dezvăluia că răceala celui mic vine într-un moment în care cuplul se pregătea să plece în vacanță la munte.

ADVERTISEMENT

”Nu știu cum s-a întâmplat, dar Moise a răcit din nou. (…). Am început să îi administrez un tratament și după cum ați văzut, doamna asistentă a fost pe la noi și mi-a recomandat printre alte medicamente și acest leac băbesc și știți ce am făcut?

Am ras un cartof și am pus puțin alcool sanitar și voi pune pe piept (…) Ceapă cu miere o să îi mai fac sau ridiche cu miere”, le povestea Anca Serea urmăritorilor săi.

Amintim că înainte de Crăciun, mama vedetei a trecut și ea prin momente cumplite. Atunci, Anca Serea le povestea urmăritorilor săi că este extrem de îngrijorată în legătură cu starea de sănătate a celei care i-a dat viață. 

ADVERTISEMENT