Life

Ce relație are Mihaela Borcea cu Alina Vidican și Valentina Pelinel. Fosta soție a lui Cristi Borcea a dezvăluit totul

Cum se înțelege Mihaela Borcea cu Alina Vidican și Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea. Ce a declarat vedeta.
06.03.2024 | 09:39
Ce relatie are Mihaela Borcea cu Alina Vidican si Valentina Pelinel Fosta sotie a lui Cristi Borcea a dezvaluit totul
Cum se înțelege Mihaela Borcea cu Alina Vidican și Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea. Ce a declarat vedeta. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce relație are Mihaela Borcea cu Alina Vidican și Valentina Pelinel. Fosta soție a lui Cristi Borcea a dezvăluit totul. Renumitul om de afaceri este tatăl a 9 copii, care au venit pe lume din mai multe relații amoroase.

Cum se înțelege Mihaela Borcea cu Alina Vidican și Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea. Ce a declarat vedeta

Cum se înțelege Mihaela Borcea cu Alina Vidican și Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea. Ce a declarat vedeta care a fost căsătorită o perioadă foarte lungă cu fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo.

ADVERTISEMENT

Au fost împreună 23 de ani, perioadă în care au muncit enorm pentru afacerile familiei și pentru creșterea și educarea celor 3 copii. S-au separat în urmă cu mai bine de 13 ani, depășind această etapă cu determinare.

Prima soție a afaceristului a privit întotdeauna către viitor, nicidecum în trecut. Acesta este motivul pentru care legătura cu fostul partener de viață s-a îmbunătățit după divorț, mai ales că a pornit pe un drum nou.

ADVERTISEMENT

„Relația cu Alina Vidican și Valentina Pelinel este una cordială, bazată pe respect reciproc”, a spus Mihaela Borcea, fosta soție a lui Cristi Borcea, într-un interviu pentru publicația viva.ro.

„Relația cu Cristi Borcea s-a îmbunătățit pe parcursul timpului, concentrându-ne asupra co-parentingului și oferindu-ne sprijin reciproc în procesul de creștere a copiilor noștri”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Mihaela Borcea, despre legătura dintre cei 9 copii

Mihaela Borcea a vorbit despre inclusiv despre legătura pe care o au cei 3 copii ai săi cu ceilalți 6 ai fostului partener de viață, Cristi Borcea. Femeia de afaceri i-a orientat mereu pe cei mici către responsabilitate și principii solide.

De asemenea, i-a încurajat întotdeauna să-și urmeze pasiunile și să se dezvolte pe toate planurile. Mai mult decât atât, copiii săi au studiat la școlile și facultățile pe care și le-au dorit și au fost implicați în diverse activități.

ADVERTISEMENT

„Mențin relații strânse între ei. Copiii mei sunt apropiați de ceilalți copii ai lui Cristi Borcea, dar și de copiii lui Sorin, construind legături frumoase și prietenii solide în cadrul familiei extinse”, a completat Mihaela Borcea.

ADVERTISEMENT