Life

Mihaela Borcea, lovitură chiar din partea fiicei sale. Melissa și-a sărbătorit ziua de naștere cu Alina Vidican, femeia pentru care Cristi Borcea a părăsit-o

Melissa, fiica cea mare a Mihaelei și a lui Cristi Borcea, decizie neașteptată. Și-a sărbătorit ziua de naștere cu Alina Vidican.
21.06.2023 | 10:33
Mihaela Borcea lovitura chiar din partea fiicei sale Melissa sia sarbatorit ziua de nastere cu Alina Vidican femeia pentru care Cristi Borcea a parasito
Fiica Mihaelei Borcea și-a sărbătorit ziua de naștere cu Alina Vidican. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Melissa și Angelo, gemenii pe care Mihaela și Cristi Borcea îi au împreună, au împlinit zilele trecute 20 de ani, dar au sărbătorit separat. Iar tânăra a ales să petreacă ziua specială împreună cu Alina Vidican și soțul milionar al acesteia.

Fiica Mihaelei Borcea a ales să stea cu Alina Vidican de ziua ei

În urmă cu câteva zile, Melissa și Angelo, gemenii pe care Mihaela și Cristi Borcea îi împreună au aniversat 20 de ani. Totuși, frații au fost despărțiți. În timp ce băiatul a ales să petreacă în compania mamei, tânără a sărbătorit alături de Alina Vidican.

ADVERTISEMENT

Melissa are o relație foarte strânsă cu fosta soție a tatălui său și nu o interesează faptul că Alina Vidican a fost motivul divorțului dintre părinții ei. Mai mult, cele două s-au înțeles bine dintotdeauna.

„Tânăra era foarte apropiată de Vidican și îi plăcea să stea cu ea”, spuneau surse din apropierea familiei, conform wowbiz.ro. Pe vremea când Cristi Borcea era în închisoare, fiica Mihaelei Borcea și Alina Vidican erau aproape tot timpul  împreună.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Alina Vidican a fost și ea părăsită de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel, cu este și căsătorit de patru ani. Femeia și-a luat copiii și s-a mutat în America, acolo unde și-a refăcut viața alături de milionarul Claude Senhoreti, care o răsfață ca pe o regină. 

Au rămas, însă, la fel de apropiate. Iar Melisaa a publicat câteva imagini de la ziua sa de naștere petrecută în Miami alături de familia Alinei Vidican. Nu doar că poartă rochii identice, dar Claude Senhoreti i-a transmis un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

„Fata noastră se transformă într-o femeie frumoasă. Meli 2.0. Te iubim”, a fost mesajul transmis de soțul Alinei Vidican, pe Instagram, pentru fiica pe care Mihaela și Cristi Borcea au împreună.

Angelo a sărbătorit împreună cu mama sa

Mihaela Borcea l-a avut, totuși, alături pe Angelo, căruia i-a organizat o petrecere fastuoasă. „Petrecem în Grecia cu băiatul. Fata e în America, acolo studiază. Nu avea cum să vină. O pupăm de la distanță, pe chat.

ADVERTISEMENT

O vom sărbători cu un tort, în lipsă.  Tatăl său l-a sărbătorit deja în București. Acum e cu mama. Eu îi voi face o petrecere surpriză. Și ceva bănuți, ca și cadou. Pentru că acum e mare.

Noi vrem ca toți copiii noștri să aprecieze fiecare lucru pe care-l primesc. Nu suntem chiar singuri aici. Am ales și un dress code pentru această petrecere care trebuie respectat”, a declarat Mihaela Borcea pentru cancan.ro 

ADVERTISEMENT