Life

Andreea Bălan, în ipostaze tandre cu Victor Cornea: „Mai fericită ca niciodată”. Cum s-au fotografiat cei doi

Andreea Bălan s-a afișat cu Victor Cornea chiar de ziua ei. Artista a împlinit 39 de ani și a făcut o mărturisire emoționantă.
23.06.2023 | 12:50
Andreea Balan in ipostaze tandre cu Victor Cornea Mai fericita ca niciodata Cum sau fotografiat cei doi
Andreea Bălan, îndrăgostită până peste cap de Victor Cornea. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan nu se mai ascunde și a ales ca de ziua sa să publice primele imagini în care apare la brațul lui Victor Cornea. Artista a împlinit 39 de ani, radiază de fericire și a transmis un mesaj emoționant despre bărbatul care o face fericită.

Andreea Bălan, alături de Victor Cornea. A împlinit 39 de ani

Andreea Bălan a cunoscut din plin succesul. A muncit mult, dar a și strâns o avere impresionantă, mai mare de un milion de euro. Însă în plan personal nu a fost la fel de fericită. A fost înșelată de Keo, apoi s-a despărțit cu scandal de tatăl fetițelor sale.

ADVERTISEMENT

Dar acum pare că lucrurile se așază în viața fostei concurente de la America Express. În ultima perioadă a publicat tot felul de imagini și filmulețe prin care a dat de înțeles că se iubește cu tenismenul Victor Cornea.

Ba s-a pozat în mașina lui, ori ținându-se de mană, ba în hanoracul pe care era inscripționat numele sportivului. Pentru Andreea Bălan, diferența de vârstă de 10 ani dintre ei nu pare să fie deloc un impediment.

ADVERTISEMENT

În ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea Bălan a publicat primele imagini în care apar împreună. Cei doi îndrăgostiți se strâng în brațe, iar celebra artistă radiază de fericire. Vedeta Antena 1 a însoțit cele trei fotografii cu o declarație emoționantă.

„Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a transmis Andreea Bălan în mediul online. Fanii nu au rămas fără reacție.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan este convinsă că și-a întâlnit sufletul pereche

Simpli fani, colegi de breaslă sau prieteni au apreciat fotografiile și i-au transmis artistei urări. De departe, însă, cel mai frumos mesaj primit de Andreea Bălan a venit chiar din partea lui Victor Cornea.

„La mulți ani fericiți, iubito!”, i-a scris Victor Cornea, iar Andreea Bălan a reacționat imediat. „Mulțumesc pentru iubire. Iubitul meu”, i-a răspuns celebra artistă. Tot el i-a dăruit un buchet imens de trandafiri roșii.

ADVERTISEMENT

În plus, este convinsă că și-a găsit sufletul pereche. Pe InstaStory, Andreea Bălan a publicat o serie de filmulețe în care apare alături de Andreea Antonescu și de fiica cea mare a acesteia, căreia îi este și nașă. Artista a primit cadou o brățară: „E pentru momentul în care…cu sufletul pereche…Pe care l-am întâlnit, așa. S-a rezolvat”, a afirmat vedeta Antena 1.

ADVERTISEMENT