Life

Ce religie are Andreea Esca. Fiica ei a făcut dezvăluirea la care puțini se așteptau

Ce religie are Andreea Esca, de fapt. Fiica prezentatoarei de știri de la Pro TV a făcut mare dezvăluire, la care nu mulți se așteptau.
05.04.2023 | 07:56
Ce religie are Andreea Esca Fiica ei a facut dezvaluirea la care putini se asteptau
Ce religie are Andreea Esca. Alexia Eram a spus adevărul. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ce religie are Andreea Esca, de fapt. Adevărul s-a aflat abia acum și a fost dezvăluit de fiica prezentatoarei de la Pro TV.

Ce religie are Andreea Esca. Alexia Eram a spus adevărul

După ce mulți s-au întrebat care este religia pe care o are Andreea Esca, chiar fiica ei este cea care a dezvăluit adevărul. Alexia Eram este foarte urmărită pe rețelele de socializare și fanii au avut o curiozitate în apropierea Sărbătorilor Pascale.

ADVERTISEMENT

Altfel, Alexia Eram a fost întrebată de despre momentul în care sărbătorește Paștele. Fiica Andreei Esca a dezvăluit că ambii părinți sunt catolici și aceeași religie o are și ea.

Acesta este motivul pentru care toată familia Andreei Esca sărbătorește Paștele catolic. „Părinții mei sunt catolici, așa că și eu sunt catolică”, a lămurit Alexia Eram pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a trecut la religia catolică în anul 2000, după ce s-a căsătorit cu soțul ei de această religie. Ambii lor copiii sunt catolici și sărbătoresc Paștele cu ei. În acest an, Paștele catolic are loc pe 9 aprilie, în timp ce Paștele ortodox este pe 16 aprilie.

Andreea Esca sărbătorește Paștele de două ori

Andreea Esca spune că nu sărbătorește Paștele doar o dată, ci de două ori. Deși toată familia ei este romano-catolică, vedeta TV tot sărbătorește și alături de părinții ei, care sunt ortodocși. Atunci, prezentatoarea de știri mănâncă bucate tradiționale de Paște.

ADVERTISEMENT

„Noi am sărbătorit Paștele pentru că suntem romano-catolici, dar sărbătorim și de Paștele Ortodox împreună cu părinții mei, mâncăm bunătăți tradiționale. Gătesc foarte rar, dar când gătesc cred că gătesc bine. Sper!”, a spun Andreea Esca, conform Cancan.

La rândul său, și Alexandre Eram este nerăbdător pentru a mânca preparate tradiționale și declara că soacra lui îi face sarmale și în această zi. Deși de Paște se mănâncă mai degrabă carne de miel.

ADVERTISEMENT

„Acum, de Paște, îmi plac sarmalele bineînțeles. Ca orice român adevărat. Chiar dacă nu se mănâncă și de Paște, mama Andreei îmi face!”, a spus omul de afaceri.

ADVERTISEMENT
Tags: