Life

Ce s-a ales de Arlechino, Mihai Gruia Sandu. Îndrăgitul prezentator TV care a bucurat milioane de români a suferit timp de 7 ani din cauza divorțului

Mihai Gruia Sandu, cunoscut sub numele de Arlechino a trecut prin momente dificile. Ce s-a ales acum de îndrăgitul prezentator tv?
13.05.2023 | 08:00
Ce sa ales de Arlechino Mihai Gruia Sandu Indragitul prezentator TV care a bucurat milioane de romani a suferit timp de 7 ani din cauza divortului
Ce s-a ales de Arlechino, Mihai Gruia Sandu. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Gruia Sandu, cunoscut sub numele de Arlechino, a fost unul dintre cei mai de renume prezentatori tv. Îl vedeam la TVR 1 cu ani în urmă, însă viața lui avea să se schimbe radical după divorț.

Drama trăită de Mihai Gruia Sandu

Ce s-a ales de Mihai Gruia Sandu? În primul rând ar fi bine să ne amintim cum l-a marcat divorțul. Arlechino, care a amuzat publicul larg în emisiunile sale de la TVR a trăit o dramă imensă. A lipsit mult timp de pe scenă, însă acum, lucrurile s-au aranjat în viața sa.

ADVERTISEMENT

Timp de șapte ani, vedeta tv nu a mai urcat pe scenă. Despărțirea de fosta sa soție a fost una dureroasă. Iar asta s-a observat și în activitatea sa de zi cu zi. Deși acum și-a refăcut viața sentimentală, Mihai Gruia Sandu exclude posibilitatea de a se recăsători din nou.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Arlechino a vorbit despre trăirile sale din ultimii ani de zile. Din cauza supărării acesta nu a mai putut juca. ”Mi-am refăcut viața sentimentală, dar nu m-am recăsătorit și nici nu o să mai fac acest pas.

ADVERTISEMENT

Necazurile din trecut cu fosta soție au fost de ajuns… De supărare nu am mai jucat pe scenă timp de 7 ani. Pentru că trebuie să ai o stare anume, să poți juca. Nu te prezinți așa în fața publicului”, ne-a povestit Mihai Gruia Sandu.

Cu ce se ocupă acum Arlechino

Un alt lucru dureros din viața actorului a fost separarea de cei doi copii. Aceștia au dus un război lung în instanță pentru pensia alimentară. De asemenea, fosta soție a acestuia a depus două cereri de executare silită pentru a recupera niște bani de la actor.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, lucrurile s-au aranjat între timp în viața acestuia. Arlechino a revenit pe scenă și de asemenea, în prezent este și profesor la Institutul de Teatru din București. Să nu uităm că anterior acesta a avut un rol și în serialul Sacrificiul. 

Cât despre activitatea lui din cadrul institutului de Teatru, actorul predă un modul de master. Iar toți studenții care vor să devină actori vin să învețe de la el. Se poate spune deci că după o perioadă dificilă, Mihai Gruia Sandu și-a găsit în sfârșit liniștea.

ADVERTISEMENT

”A fost foarte greu. Cel mai mult mi-a lipsit scena și interacțiunea aceasta cu oamenii. La un moment dat am ținut cursurile online, din cauza restricțiilor. Sunt profesor la teatru, predau module pentru studenții de la master și am revenit pe scenă”, mai dezvăluia acesta, adăugând că spectacolele în care este implicat merg de asemenea foarte bine.

Vă readucem aminte că Mihai Gruia Sandu, cunoscut sub numele de Arlechino, a fost un prezentator TV îndrăgit de milioane de români. Problemele personale l-au făcut să dispară de pe micile ecrane. După un divorț dificil, acesta a avut nevoie de timp pentru a se recupera.

Însă, acum, după 7 ani de absență, Mihai Gruia Sandu se pregătește să revină în televiziune și de ce nu, poate vor apărea și noi emisiuni TV. Fanii sunt nerăbdători să-l vadă din nou în acțiune, iar producțiile TV cu siguranță ar avea nevoie de un asemenea om.

Acesta ar putea aduce o creștere semnificativă a audienței. Ca fapt divers, un interviu cu Mihai Gruia Sandu și noutăți despre el au stârnit reacții pozitive ale publicului, care așteaptă cu nerăbdare să-l vadă din nou pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT
Tags: