Life

Ce s-a ales de actriţa Cameron Diaz după ce s-a retras din lumea filmului: “Sunt o victimă a manipulărilor”

Ce s-a ales de actrița Cameron Diaz (49 de ani) după ce s-a retras din lumea filmului? Fosta divă de la Hollywood a apărut în ultimul fim în urmă cu opt ani.
10.03.2022 | 11:45
Ce sa ales de actrita Cameron Diaz dupa ce sa retras din lumea filmului Sunt o victima a manipularilor
Cameron Diaz s-a retras din lumea filmului de câțiva ani. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cameron Diaz s-a retras din lumea filmului, deși era una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. A avut roluri în filme de succes precum “Îngerii lui Charlie”, “The Holiday” sau “What Happens in Vegas”.

Ce s-a ales de actrița Cameron Diaz după ce s-a retras din lumea filmului

Recent, blondina a făcut declarații neașteptate în cadrul podcastului BBC Rule Breakers, găzduit de Michelle Visage. Deși s-a retras de la Hollywood de câțiva ani, actrița spune că acum se simte mai bine ca oricând.

ADVERTISEMENT

Cameron Diaz spune că regulile și amăgirile din lumea filmului sunt “o imensă capcană” din care a scăpat în 2015, după ce s-a căsătorit cu muzicianul Benji Madden.

Vedeta ar fi refuzat până acum oferte de 100 de milioane de dolari, dar se simte mult mai bine de când nu mai joacă în filme.

ADVERTISEMENT

“E o capcană, mai ales în societatea noastră. E vorba de ce valorizăm, de ce credem că e important. Dacă lucrurile frivole contează pentru mine, e ok din partea mea. (…)

Sunt o victimă a tuturor manipulărilor şi exploatărilor la care femeile sunt supuse. Le-am crezut şi le-am slujit şi eu atunci, în urmă cu ceva timp.”, a explicat Cameron Diaz în cadrul podcastului menționat mai sus, potrivit Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Ultimul film în care a apărut Cameron Diaz este “Annie”, lansat în 2014. Actrița a apărut în zeci de producții de succes și a fost vocea Prințesei Fiona din filmele “Shrek”.

Actrița nu mai pune preț pe actualele standarde de frumusețe

Actrița a mărturisit că nu îi pasă de actualele standarde de frumusețe și că nici nu se mai spală pe față. În plus, are numeroase produse cosmetice, dar le folosește extrem de rar sau chiar deloc.

ADVERTISEMENT

“Nu îmi pasă. Ultimul lucru la care mă gândesc în fiecare zi este felul în care arăt. Nu fac nimic. Nu mă spăl niciodată pe față.”, a mai spus Cameron Diaz.

Pentru ea, superficialitățile și condiționările din lumea filmului nu mai contează. Nu mai este atât de atentă la aparițiile publice și simte că s-a eliberat.

Chiar dacă nu mai apare în filme, Cameron Diaz s-a apucat de afaceri și acum comercializează vin, într-un parteneriat cu Katherine Power.

În decembrie 2019 s-a născut Raddix, fiica actriței și a soțului ei, Benji Madden.

ADVERTISEMENT