Life

Ce s-a ales de actriţa Cameron Diaz după ce s-a retras din lumea filmului: “Sunt o victimă a manipulărilor”

Ce s-a ales de actrița Cameron Diaz (49 de ani) după ce s-a retras din lumea filmului? Fosta divă de la Hollywood a apărut în ultimul fim în urmă cu opt ani.
10.03.2022 | 11:45
Ce sa ales de actrita Cameron Diaz dupa ce sa retras din lumea filmului Sunt o victima a manipularilor
Cameron Diaz s-a retras din lumea filmului de câțiva ani. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cameron Diaz s-a retras din lumea filmului, deși era una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. A avut roluri în filme de succes precum “Îngerii lui Charlie”, “The Holiday” sau “What Happens in Vegas”.

Ce s-a ales de actrița Cameron Diaz după ce s-a retras din lumea filmului

Recent, blondina a făcut declarații neașteptate în cadrul podcastului BBC Rule Breakers, găzduit de Michelle Visage. Deși s-a retras de la Hollywood de câțiva ani, actrița spune că acum se simte mai bine ca oricând.

ADVERTISEMENT

Cameron Diaz spune că regulile și amăgirile din lumea filmului sunt “o imensă capcană” din care a scăpat în 2015, după ce s-a căsătorit cu muzicianul Benji Madden.

Vedeta ar fi refuzat până acum oferte de 100 de milioane de dolari, dar se simte mult mai bine de când nu mai joacă în filme.

ADVERTISEMENT

“E o capcană, mai ales în societatea noastră. E vorba de ce valorizăm, de ce credem că e important. Dacă lucrurile frivole contează pentru mine, e ok din partea mea. (…)

Sunt o victimă a tuturor manipulărilor şi exploatărilor la care femeile sunt supuse. Le-am crezut şi le-am slujit şi eu atunci, în urmă cu ceva timp.”, a explicat Cameron Diaz în cadrul podcastului menționat mai sus, potrivit Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Ultimul film în care a apărut Cameron Diaz este “Annie”, lansat în 2014. Actrița a apărut în zeci de producții de succes și a fost vocea Prințesei Fiona din filmele “Shrek”.

Actrița nu mai pune preț pe actualele standarde de frumusețe

Actrița a mărturisit că nu îi pasă de actualele standarde de frumusețe și că nici nu se mai spală pe față. În plus, are numeroase produse cosmetice, dar le folosește extrem de rar sau chiar deloc.

ADVERTISEMENT

“Nu îmi pasă. Ultimul lucru la care mă gândesc în fiecare zi este felul în care arăt. Nu fac nimic. Nu mă spăl niciodată pe față.”, a mai spus Cameron Diaz.

Pentru ea, superficialitățile și condiționările din lumea filmului nu mai contează. Nu mai este atât de atentă la aparițiile publice și simte că s-a eliberat.

Chiar dacă nu mai apare în filme, Cameron Diaz s-a apucat de afaceri și acum comercializează vin, într-un parteneriat cu Katherine Power.

În decembrie 2019 s-a născut Raddix, fiica actriței și a soțului ei, Benji Madden.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor...
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor face digital
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților