Life

Top 10 cei mai bine plătiți actori trecuți de 35 de ani. Cât au primit pentru cele mai bune filme în care au jucat

Exista mai multe vedete de la Hollywood care au primit sume colosale pentru filmele în care au jucat. Vă prezentăm mai jos cei mai bine plătiți actori trecuți de 35 de ani.
21.01.2022 | 15:41
Top 10 cei mai bine platiti actori trecuti de 35 de ani Cat au primit pentru cele mai bune filme in care au jucat
Top 10 cei mai bine plătiți actori trecuți de 35 de ani
ADVERTISEMENT

Ani de zile actorii tineri se luptă pentru a deveni cunoscuți și pentru a putea interpreta roluri în cele mai bune filme.

Cei trecuți de 35 de ani știu acest lucru foarte bine. Au muncit ani de zile, dar și recompensa este pe măsură.

ADVERTISEMENT

Mulți au reușit să primească pentru eforturile lor sume colosale de bani.

Top 10 cei mai bine plătiți actori trecuți de 35 de ani. Cât au primit pentru cele mai bune filme în care au jucat

O revistă din Statele Unite a alcătuit o listă cu sumele încasate de actori cunoscuți pentru cele mai populare filme în care au apărut. S-a observat că toți aveau mai mult de 35 de ani în momentul în care au dat lovitura cu un rol.

Poate pentru mulți nu este o surpriză faptul că primul loc este ocupat de Johnny Depp. Acesta a primit peste 300 de milioane de dolari pentru rolul din seria Pirații din Caraibe. După cum se știe, Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi a fost unul dintre cele mai costisitoare filme la acea vreme, 410 milioane de dolari. Doar pentru rolul din acest film, Deep a fost recompensat cu 55 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Locul doi este ocupat de Keanu Reeves. Pentru rolul Neo din seria Matrix, acesta a primit 250 de milioane de dolari.

Tom Cruise se regăsește și el în topul celor mai bine plătiți actori pentru un film celebru. A primit o sumă frumoasă pentru seria Misiune Imposibilă. Aproximativ 215 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Robert Downey Jr. s-a dovedit inspirat atunci când a acceptat să-l interpreteze pe Tony Stark. În anul 2012 a primit 50 de milioane de dolari pentru filmul Avengers. Apoi, 75 de milioane de dolari pentru Avengers: Infinity War, apărut în anul 2018.

Bruce Willis nu lipsește nici el din topul actorilor cu cele mai mari încasări. Acesta a fost recompensat cu 100 de milioane de dolari pentru rolul jucat în unul dintre cele mai apreciate filme. Dr Malcom în pelicula Al șaselea simț.

ADVERTISEMENT

Sandra Bullock a fost extrem de apreciată pentru rolul interpretat în Gravity. Ar fi trebuit să primească 20 de milioane de dolari, dar datorită unui contract semnat prin care primea 15% din veniturile de box office, în final a luat 70 de milioane de dolari.

Nici Tom Hanks nu a fost uitat. Pentru rolul memorabil din Forrest Gump a încasat în jur de 60 de milioane de dolari.

Printre actorii care au dat lovitura cu un rol se numără și Christian Bale. A făcut furori în rolul lui Batman în filmul The Dark Knight și a încasat 30 de milioane de dolari. La aceasta sumă s-au mai adăugat încă 20 de milioane bonus, fiind unul dintre cele mai vizionate filme în 2008.

Scarlett Johansson a primit și ea o sumă însemnată pentru rolul din filmele Marvel. Black Widow i-a adus nu mia puțin de 56 de milioane de dolari.

Cameron Diaz și Denzel Washington se află la egalitate cu câte 40 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT