Life

Ce s-a ales de Coraima Torres, îndrăgita actriţă care a bucurat milioane de români. Ce a ajuns să facă acum vedeta din Kassandra

O mai ții minte pe Coraima Torres, frumoasa actriță care a cucerit inimile românilor care au văzut-o în Kassandra? Cum arată viața sa acum.
14.08.2023 | 16:19
Ce sa ales de Coraima Torres indragita actrita care a bucurat milioane de romani Ce a ajuns sa faca acum vedeta din Kassandra
Ce s-a ales de Coraima Torres, actrița care a făcut furori în telenovela Kassandra. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Coraima Torres a avut norocul să cunoască succesul încă de la o vârstă fragedă. Pe vremea când nici nu trecuse de majorat, a primit rolul principal în telenovela Kassandra, serial care i-a cucerit și pe români. Cum s-a schimbat viața sa și ce face în prezent.

Ce face acum Coraima Torres, actrița care a interpretat-o pe Kassandra în telenovela cu același nume

În România, Coraima Torres este cunoscută mai degrabă sub numele de Kassandra, căci acesta era rolul care a consacrat-o și care i-a adus succesul. În 1992, când a primit rolul principal în telenovelă, avea numai 17 ani.

ADVERTISEMENT

Dar, deși se poate spune că era încă un copil, scriitoarea Dalia Fiallo a considerat-o perfectă pentru rol. Serialul a avut un real succes, fiind difuzat în 100 de țări, iar Coraimo, care studia la vremea respectivă Dreptul, s-a descurcat de minune.

A urmat pentru ea o carieră de succes, în care de multe ori a primit rolul protagonistei. S-a remarcat în producții precum Géminis (1996), Ultima căsătorie fericită (2008-2009) și Văduve libere (2013-2014).

ADVERTISEMENT

De altfel, în anul 2022, a apărut în telenovela Las Villamizar. Cu toate acestea, vedeta din Kassandra, ajunsă acum la 50 de ani, a mărturisit că și-ar dori ca viața ei personală să fie și mai activă de atât și să aibă mai multe proiecte.

„Mi-ar plăcea să fac mai multe filme. Mi-ar plăcea să fac comedie. Și mi-ar plăcea să fac radio, foarte mult”, a dezvăluit artista pe Instagram, conform publicației ultimasnoticias.com.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Coraima Torres nu se teme să joace și personaje negative, chiar dacă până acum nu a avut această ocazie. „Mi-ar plăcea, da, cu siguranță mi-ar plăcea. Aș accepta cu bucurie”, a completat actrița.

S-a despărțit de soțul său după mai mult de 20 de ani de căsnicie

Deși spune despre ea că este fericită, Coraima Torres recunoaște că în prezent încearcă să se adapteze la viața de femeie singură. Căci, în octombrie 2022, s-a despărțit de soțul său,  Nicholas Montero, cu care a fost împreună mai bine de 20 de ani. Împreună au un băiat, Manu, născut în anul 1994.

ADVERTISEMENT

„Mă consider norocoasă. Sunt fericită. Mi-ar plăcea să fiu sănătoasă sută la sută. Dar sunt fericită”, a dezvăluit Coraima Torres cu privire la viața sa personală. Menționăm că în 2018n medicii i-au descoperite trei tumori, dar care s-au dovedit a fi benigne.

ADVERTISEMENT
Tags: