Life

Ilinca Vandici și soțul ei s-au despărțit! Fanatik a aflat de când nu mai sunt, de fapt, împreună

Ilinca Vandici s-a despărțit de soțul ei, Andrei Neacșu. Prezentatoarea Bravo, ai stil a recunoscut că nu mai locuiește cu bărbatul ei.
13.05.2023 | 19:15
Ilinca Vandici si sotul ei sau despartit Fanatik a aflat de cand nu mai sunt de fapt impreuna
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au despărțit. Foto: Instagram/ Kanal D. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, nu mai sunt împreună! Prezentatoarea Bravo, ai stil a recunoscut că situația ei sentimentală nu e în cea mai roz perioadă a vieții sale.

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei, s-au despărțit

Vedeta Kanal D2 și partenerul ei de viață nu mai locuiesc împreună. Vedeta a confirmat informația despre care FANATIK a aflat de câteva zile.

ADVERTISEMENT

Zvonurile privind despărțirea dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, bărbatul cu care vedeta are un fiu pe nume Zian au ajuns și la urechile noastre  doar că, atunci când am aflat despre vestea despărțirii lor, niciunul nu a vrut să comenteze.

Andrei Neacșu negase, în urmă cu câteva zile, informația

Mai mult, contactat de FANATIK pentru a afla care e adevărul, Andrei Neacșu a spus că lucrurile nu stau așa cum se bârfește pe la colțuri: „E fals. Nu e nimic adevărat”. 

ADVERTISEMENT

Se pare că Andrei Neacșu nu a vrut să recunoască, probabil instruit de vedeta Kanal D2 să nu alimenteze această speculație pe care acum chiar ea o confirmă.

Ilinca Vandici și Neacșu nu au fost împreună nici de Paște

Se pare că Ilinca ar fi plecat de acasă de mai multă vreme, undeva chiar la finalul lunii aprilie, căci aceștia nu au petrecut Paștele împreună, potrivit informațiilor obținute de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Astăzi, Ilinca spune că nu mai este împreună cu Neacșu, fără să declare dacă s-a pus problema divorțului până la această oră. Ilinca Vandici nu a mai putut ascunde mult această despărțire, având în vedere că, de curând, prezentatoarea s-a dus doar cu băiețelul într-o excursie în Dubai.

Fanii au terorizat-o cu întrebări despre soțul ei. Vedeta a fost nevoită să recunoască, în cele din urmă, cum stă treaba cu căsnicia ei.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Bravo, ai stil: „Este o perioadă dificilă”

Ilinca Vandici a scris despre separarea ei, pe contul personal de Instagram. „Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungă reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu”, este mesajul postat de Ilinca Vandici.

„Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă dificilă în care avem nevoie de liniște. Avem nevoie de înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în toți acești ani… În toate momentele care au marcat viața noastră profesională și personală”, a spus Ilinca Vandici.

FANATIK l-a contactat, după confirmarea despărțirii, pe Andrei Neacșu, însă acesta nu a răspuns, deocamdată, apelului nostru.

 

ADVERTISEMENT