Life

Ce s-a ales de femeia care a câștigat aproape 150 de milioane de lire sterline la loto. E ireal prin ce a trecut după ce a ridicat banii

Destinul surprinzător al unei femei care a pus mâna pe o adevărată avere la loto. Câștigul s-a transformat, peste noapte, în cel mai mare dușman al ei
13.12.2023 | 22:43
Ce sa ales de femeia care a castigat aproape 150 de milioane de lire sterline la loto E ireal prin ce a trecut dupa ce a ridicat banii
Ce s-a ales de o femeie care a câștigat o adevărată avere la loto Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În 2012, destinul unei femei s-a schimbat radical după ce a pus mâna pe marele premiu la loterie. Aceasta a câștigat o avere, însă, cele 187 de milioane de euro nu au fost deloc aducătoare de noroc pentru ea.

Norocul de la loto s-a transformat în ghinion pentru Gillian Bayford

În urmă cu mai bine de 10 ani, Gillian Bayford s-a considerat cea mai norocoasă femeie din lume. Aceasta. reușit să câștige 187 de milioane de lire sterline. De obicei, un astfel de câștig aduce bucurie, însă regula nu s-a aplicat și pentru Gillian.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a intrat în posesie marelui premiu, mariajul cu soțul ei a început să se destrame. Planul personal a avut foarte mult de suferit și aproape că nu s-a mai putut face nimic.

Gillian a fost extrem de ghinionistă. Cu milioane de euro în cont, aceasta a aflat pe propria piele că fericirea nu stă în cifrele din cont. Nu doar soțul ei s-a schimbat în relația cu ea, ci și întreaga familie.

ADVERTISEMENT

Empatică de fel, femeia a decis să își ajute toți membri familiei. Deși le-a dat 20 de milioane de lire sterline, niciunul dintre membri familiei nu au mai vorbit cu ea.

Banii au dezechilibrat toate relațiile pe care le avea cu familia și apropiații

Imediat cum a aflat că a câștigat marele premiu, Gillian nu a vrut să își ascundă identitatea. Drept dovadă, după ce a devenit cunoscută ca ”bogătașa de peste noapte”, aceasta a început să primească cereri de la diverse persoane.

ADVERTISEMENT

Mii de străini îi cereau constant bani. Gillian nu mai știa cum să reacționeze și începuse să se teamă pentru viața ei Dar, nu aceasta avea să fie lovitura vieții ei.

La scurt timp după ce a apărut în ziare ca fiind norocoasa câștigătoare de la loto, Gillian și soțul ei aveau să apară, din nou, pe prima pagină. De data asta, cu o veste proastă pentru apropiați.

ADVERTISEMENT

După 9 ani de mariaj, Gillian și Adrian au ajuns la concluzia că cea mai bună decizie este să divorțeze. Cuplul avea împreună doi copii, dar se pare că asta nu i-a împiedicat să meargă pe drumuri diferite.

Cei doi au recunoscut că suma mare câștigată la loto a pus presiune asupra relației dintre ei. Gillian și partenerul ei au împărțit banii în mod egal, pentru a nu exista discuții.

Gillian a recunoscut că pentru ea câștigul de la loto a fost mai mult un ghinion. A ”spart” toți banii pe capriciile familiei și nu s-a ales cu nimic din premiu. Ba chiar, la un moment dat, tatăl ei și-a dorit să fie el cel care deține controlul asupra milioanelor de lire sterline.

ADVERTISEMENT
Tags: