Life

Ce s-a ales de femeia care a câștigat premiul cel mare la loto. Ghinion total în viața ei

Ce se mai știe despre femeia care a pus mâna pe cel mai mare câștig din istoria loto. Eșec pe toate planurile pentru ea.
24.11.2023 | 08:15
Ce sa ales de femeia care a castigat premiul cel mare la loto Ghinion total in viata ei
Ce se mai știe despre femeia care a pus mâna pe cel mai mare câștig din istoria loto. Eșec pe toate planurile pentru ea. Sursa foto: The Sun / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de femeia care a câștigat premiul cel mare la loto. Ghinion total în viața ei, în ciuda faptului că în urmă cu 11 ani i-au intrat în conturi sume uriașe pe care le-a împărțit cu toate persoanele apropiate ei.

Ce se mai știe despre femeia care a pus mâna pe cel mai mare câștig din istoria loto. Eșec pe toate planurile pentru ea

Ce se mai știe despre femeia care a pus mâna pe cel mai mare câștig din istoria loto. Eșec pe toate planurile pentru ea. Gillian este cunoscută drept cetățeanul din Marea Britanie care a încasat un jackpot de 148 de milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Marele eveniment s-a produs în anul 2011, când era căsătorită cu Adrian Bayford. De altfel, premiul a fost ridicat de ambii soți. Din păcate, la numai 15 luni de la încasarea cecului femeia a divorțat de partenerul de viață.

În plus, câștigătoarea de la loto a decis să întindă o mână de ajutor rudelor sale, în special tatălui și fratelui. Cei doi aveau foarte multe datorii, motiv pentru care femeia le-a achitat. Mai exact, este vorba de 700.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Banii nu i-au făcut deloc fericiți. În 2016 Gillian declara că rudele au început să fie „pretențioase și lacome” și că tatăl său a încercat să preia controlul asupra finanțelor sale, deși îl ajutase cu toate problemele financiare.

La momentul câștigării premiului cel mare părinții femeii locuiau într-o rulotă. Mai mult decât atât, le-a oferit bani pentru a-și achiziționa un apartament în estul Scoției, însă nici de această dată nu au fost mulțumiți.

ADVERTISEMENT

Gillian, ghinion pe bandă rulantă după ce a câștigat la loto

Gillian a continuat să aibă ghinion pe bandă rulantă după ce a câștigat la loto. Femeia din Marea Britanie le-a mai spus jurnaliștilor că părinții i-au cerut să îi dea mai mulți bani fratelui ei, Colin, căruia îi oferise deja 800.000 de lire sterline pentru o investiție.

În prezent, bărbatul are o casă de 280.000 de lire sterline, conduce un Audi și s-a căsătorit fără să o cheme la nuntă. Toți cei dragi au încetat să mai vorbească cu ea din cauza unui articol de ziar în care a povestit prin ce a trecut după ce a încasat marele premiu de la Loterie.

ADVERTISEMENT

„Au pierdut legătura cu realitatea. Le dau peste nas oamenilor arătându-și banii, ceea ce mi se pare de-a dreptul urât. Pot să țin capul sus pentru că știu că i-am scos dintr-o situație grea.

Ne-au făcut de rușine în sat și au oameni care ne amenințau că vor da foc casei familiei. Tatăl și fratele meu au început afaceri una după alta și apoi le-au falimentat. Eu i-am salvat de toate datoriile”, a declarat femeia, conform The Sun.

ADVERTISEMENT
Tags: