Life

A câștigat premiul cel mare la Loto, dar apoi a vrut să se sinucidă. Pe ce a cheltuit o tânără aproape 2 milioane de euro

O tânără a câștigat premiul cel mare la Loto, dar ulterior a vrut să se sinucidă. Unde s-a dus suma de aproape 2 milioane de euro?
13.11.2023 | 15:17
A castigat premiul cel mare la Loto dar apoi a vrut sa se sinucida Pe ce a cheltuit o tanara aproape 2 milioane de euro
A câștigat premiul cel mare la Loto, dar apoi a vrut să se sinucidă. Sursă foto: Pixabay, The Sun / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără a câștigat premiul cel mare la Loto la vârsta de doar 16 ani. De altfel ea a fost cea mai tânără câștigătoare a loteriei. Banii însă aveau să îi schimbe viața total în următorii ani.

Ce a făcut o tânără de 16 ani după ce a câștigat premiul cel mare la Loto

Callie Rogers este tânăra care a câștigat premiul cel mare la Loto. Se întâmpla în 2003, pe când aceasta avea doar 16 ani. La acea vreme, adolescenta a primit 1,8 milioane de lire sterline, adică aproape 2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Lucra ca vânzătoare într-un magazin din Cumbria, unde câștiga 3,60 de lire sterline pe oră. Astfel, premiul cel mare avea să îi schimbe viața total, însă nimeni nu se gândea la o astfel de răsturnare de situație, arată Daily Star.

Callie Rogers povestește că deși primea sfaturi, nu a ținut cont de nimic. Drept urmare, cea mai mare parte din banii câștigați s-a dus pe ieșiri în oraș, dar și pe operații estetice, trei dintre ele fiind la nivelul sânilor.

ADVERTISEMENT

„Ai doar 16 ani, dar ai toate aceste responsabilități. La această vârstă, poți primi cele mai bune sfaturi, dar nu ești în măsură să asculți. Eram prea tânără. Peste noapte am trecut de la copil lipsit de griji la adult”, a povestit aceasta.

Cum a cheltuit adolescenta aproape 2 milioane de euro

Alte 300.000 de lire sterline au fost cheltuite pe haine de firmă, iar tânăra a reușit să își cumpere și o casă. De asemenea, a fost generoasă și cu familia. Astfel, după ce a câștigat premiul cel mare la Loto, Callie Rogers a împărțit câteva mii de lire sterline prietenilor, dar și familiei.

ADVERTISEMENT

Nu avea să dureze mult această fericire. La foarte scurt timp, adolescenta a început să se confrunte cu niște probleme mintale. Mai exact, Callie Rogers recunoaște că s-a luptat cu depresia, dar și cu consumul de droguri.

La un moment dat, adolescenta care a câștigat premiul cel mare la Loto a încercat să se și sinucidă. În mintea ei au apărut niște probleme de încredere, având în vedere banii câștigați, drept urmare, a decis să îi îndepărteze pe oameni din jurul ei.

ADVERTISEMENT

Nu a durat mult, iar adolescenta și-a dat seama că vrea o viață normală. Iar Loteria Națională și Camelot i-au oferit sprijin financiar acesteia, având în vedere toate cele întâmplate.

Callie Rogers lucrează ca îngrijitoare acum

„Callie a primit un sprijin extins din partea noastră, care a durat mulți ani. Ea nu a profitat de sfaturile financiare și juridice independente oferite de noi. Cu toate acestea, echipa noastră de câștigători a sprijinit-o pe deplin și a ajutat-o să facă față interesului mediatic. Vom continua să o sprijinim pe Callie în orice fel putem, dacă ea dorește”, a spus un purtător de cuvânt.

La momentul actual, viața lui Callie Rogers s-a schimbat total. Tânăra este mamă a trei copii, iar acum lucrează ca îngrijitoare și se întreține singură. Pe de lată parte, fiul ei, în vârstă de șase ani, suferă de paralizie cerebrală.

Iar acum, la 20 de ani de când a câștigat premiul cel mare la Loto, tânăra a recunoscut care este cel mai mare regret al său.„Singurul meu mare regret este că nu mai am bani pentru Blake”, a spus ea.

ADVERTISEMENT
Tags: