Life

Ce s-a ales de Jean Paler, actorul de comedie iubit de milioane de români. Ce face acum

Ce face acum Jean Paler, actorul de comedie iubit de milioane de români. A trecut prin momente dificile, cu puțin timp în urmă.
27.04.2023 | 11:30
Ce sa ales de Jean Paler actorul de comedie iubit de milioane de romani Ce face acum
Ce s-a ales de Jean Paler. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Jean Paler, unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România. Prin ce a trecut recent, după ce a vrut să-și reîncarce cartela. Actorul este foarte supărat.

Ce face acum Jean Paler. Momente grele pentru actorul de comedie

Actorul de comedie susține că i-au fost furați toți banii de pensie din cont, după ce niște hoți i-ar fi clonat cardul. Jean Paler nu știe ce să facă în această situație și este disperat, mai ales că avea nevoie de bani pentru tratament.

ADVERTISEMENT

Încă nu a aflat cine a făcut acest lucru, iar totul s-a întâmplat după ce a ieșit de la o casă de pariuri, acolo unde a intrat pentru a-și încărca cartela. Din toată suma, actorul a mai rămas cu doar 38 de lei. După ce a plătit pentru reîncărcarea cartelei, actorul a realizat că ceva nu este în regulă, după care și-a anunțat familia.

“Am intrat pentru a-mi încărca telefonul. Și, implicit, am intrat pe tranzacții, pe banii pe care îi aveam. Am realizat că nu mai aveam banii. A căutat cineva din familie, pe internet, o casă de pariuri. Ieri după-amiază, dar nu mai știu exact ora.

ADVERTISEMENT

Pe site-ul băncii arată doar o tranzacție, pe care le ai și ziua, dar nu arată ora. Acolo s-a întâmplat, nu casa respectivă de pariuri, ci cine mi-a clonat cardul, nu știu, mi-a spart cardul.

Am făcut trei tranzacții. Exact cu banii pe care îi aveam pe card.  M-au lăsat fără niciun ban. Zece milioane. Toți, mai puțin 38 de lei”, a declarat actorul de comedie în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Jean Paler a mai spus că nu a mers la poliție, însă i-a anunțat pe reprezentanții băncii respective în legătură cu această problemă. Actorul așteaptă să afle cine i-a clonat cardul și spune că nici nu poate dormi noaptea din cauza supărării. În plus, nu știe dacă își va recupera banii.

“Ei se vor ocupa, aștept să vorbesc cu ei și să completez niște formulare. Am dat toate datele. Se vor ocupa cei de la securitate să vadă. Dacă pot bloca banii, îi primesc înapoi, șansele sunt minime, din câte am înțeles eu”, a mai spus actorul, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cine îl ajută cu bani pe Jean Paler

Cu toate că are o carieră de aproape 50 de ani, Jean Paler nu are o pensie mare, ci primește doar 1.500 de lei pe lună. De Paște, unii români au primit vouchere speciale de la Guvern. Actorul de comedie a declarat că nu a primit ajutoare, deși nu are o situație financiară bună.

Jean Paler este ajutat cu bani de familie. Cei doi copii ai săi au grijă ca actorului să nu-i lipsească nimic. În plus, vara mai merge pe litoral, acolo unde susține spectacole care îi aduc un venit în plus. Din acest motiv, nu a reușit să se încadreze în condițiile cerute pentru ajutparele de la Guvern.

“Mie nu mi-au dat nimic, deși am pensie de 1.500 de lei. Și să vă zic și de ce. Eu, vara, timp de o lună, mai merg la mare, cu contract. Așa că am primit acasă înștiințare că depășesc limita de 2.000 de lei, și că nu mă încadrez pentru cele două ajutoare, de 400 de lei, care se dau deja.

Dar, ce să fac? Mai merg la mare, ca să am din ce trăi. Nu am stat niciodată cu mâna întinsă, nu m-am umilit, niciodată, în fața lor”, a expkicat Jean Paler în urmă cu câteva săptămâni, pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: