Life

Ce s-a ales de o cunoscută interpretă de muzică populară. Iubită de milioane de români, artista a trecut printr-un calvar „Din 13 ani de căsnicie, 10 i-a trăit cu amanta! Apoi a luat-o de nevastă!”

Mariajul, cel mai mare coșmar al unui cunoscute interpreta de la noi. Cum a aflat că amanta i-a dăruit un copil soțului ei
09.12.2023 | 14:00
Ce sa ales de o cunoscuta interpreta de muzica populara Iubita de milioane de romani artista a trecut printrun calvar Din 13 ani de casnicie 10 ia trait cu amanta Apoi a luato de nevasta
Maria Loga, declarații despre traumele provocate de fostul soț Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

De fiecare dată când urcă pe scenă, artiștii sunt cu zâmbetul pe buze. Dar, de cele mai multe ori, în spatele acestui optimism se ascund adevărate drame despre care nu mulți au curaj să vorbească.

Maria Loga, declarații despre traumele provocate de fostul soț

Maria Loga este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară de la noi. Cariera sa nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales că se bucură constant de aprecierea publicului său.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Maria Loga nu a fost prea norocoasă pe plan sentimental. Artista a trăit un adevărat calvar alături de cel care trebuia să o iubească până la adânci bătrâneți. Deși era căsătorită cu partenereul ei, se pare că acesta și-a găsit fericirea alături de altă femeie.

Povestea de dragoste dintre Maria Loga și soțul ei părea una desprinsă din filme. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când celebra interpretă era pe bâncile școlii. Iubitul ei era cu șase ani mai mare decât ea și lucra în cadrul armatei.

ADVERTISEMENT

Sentimentele dintre ei au fost atât de puternice, încât nu au mai vrut să piardă timpul. La doar patru luni de când s-au cunoscut, Maria Loga și iubitul ei s-au și căsătorit. Mariajul a debutat foarte bine, dar ceea ce avea să urmeze a rănit-o grav pe artistă.

Maria și soțul ei au împreună două fete. Ele au fost motivul pentru care interpreta a acceptat să stea într-o căsnicie nefericită multă vreme. Până într-o zi când nu a mai acceptat violențele soțului și nici faptul că o înșela constant.

ADVERTISEMENT

Artista regretă că s-a căsătorit atât de repede, la o vârstă atât de fragedă

În momentul în care Maria Loga a decis să plece de acasă, soțul ei a răbufnit și a început să fie violent. Atunci, aceasta și-a dat seama că a fost o mare greșeală faptul că s-a căsătorit atât de repede cu el.

”Eu am luat hotărârea de a pleca cu copiii de acasă, el era înverșunat că n-ar fi vrut să ne despărțim, au fost niște discuții. Eu am răbdat până n-am mai putut. Uneori a fost și violent, totul pornea de la legăturile extraconjugale”, a spus Maria Loga în podcastul lui Alexandru Pătrașcu.

ADVERTISEMENT

Celebra artista a trăit momente de coșmar alături de partenerul ei. Au existat multe momente în care l-a prins în fapt. Deși știa că îi este infidel și avea și dovezi, aceasta a tolerat totul mult timp din cauza prejudecăților.

Maria Loga a trebuit să îndure multe lucruri neplăcute din partea soțului și totul doar de dragul fiicelor ei. Chiar și acum, aceasta își amintește că partenerul ei de viață nu contribuia cu nimic la finanțele familiei. Tot ce câștiga, cheltuia cu amanta sa.

”Și răbdarea are o limită. Nu poți să înduri bătăi, umilințe, vorbe grele, trai rău, absențele soțului zile, nopți și săptămâni la rând. Să-l vezi cu ochii tăi, să vină acasă și să-i spui că l-ai prins și să ți se spune că ești nebună”, a declarat artista.

După despărțire, artista a avut nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a-și revi din șocul trăit. Până a nu se pronunța divorțul, Maria a aflat că amanta soțului ei îl făcuse tătic pe acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: