Life

O tânără a plecat în vacanță cu iubitul ei pentru a se răzbuna pentru că a fost înșelată. Ce i-a făcut întrece orice așteptare. Gestul său a devenit viral

O tânără a plecat cu iubitul în vacanță și s-a răzbunat pe el pentru că a fost înșelată. Planul ei a fost unul cu totul neașteptat.
31.08.2023 | 19:02
O tanara a plecat in vacanta cu iubitul ei pentru a se razbuna pentru ca a fost inselata Ce ia facut intrece orice asteptare Gestul sau a devenit viral
O tânără s-a răzbunat pe iubitul care i-a fost infidel. Sursa foto: Capturi Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără a povestit cum a plecat cu iubitul în vacanță pentru a se răzbuna pe el după ce a fost înșelată. Felul în care l-a dat de gol este unul la care nimeni nu s-ar gândi.

O tânără a plecat în vacanță cu iubitul ei și s-a răzbunat pe el după ce a fost înșelată. Metoda inedită prin care l-a dat de gol

Înainte de a pleca în vacanță cu partenerul ei, tânăra a aflat că acesta i-a fost infidel. Cu toate acestea, nu s-a despărțit de el, ci a ales să continue relația și în timpul călătoriei.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a vrut să anuleze vacanța, dar a pus la punct, în schimb, la planul perfect de răzbunare. Înainte de a plecat în sejur, tânăra s-a gândit foarte bine cum să acționeze.

Pe Tik Tok, acolo unde a postat un clip video care a strâns mai bine de 250.000 de aprecieri, femeia a explicat cum a ales să se despartă de iubitul ei după ce a aflat că a fost înșelată.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul vacanței în Europa, care a durat nouă săptămâni, ea i-a făcut poze partenerului ei în diverse puncte turistice, alături de mai multe post-it-uri cu mesaje care dezvăluiau faptul că a fost infidel.

Pe toate notițele se ala povestea lor, care a fost semnată cu hashtag-ul “#Știu”. Acest lucru s-a întâmplat înainte de a-i spune că a aflat de aventura lui cu altă femeie.

ADVERTISEMENT

“Adesea merge în călătorii cu prietenii lui pentru a cunoaște alte femei”, era scris pe una dintre mesajele de lângă fotografia partenerului fetei, care s-a fotografiat lângă Turnul Eiffel.

“El nu știe că eu știu că mă înșală”, a fost mesajul de pe o altă notiță, în timp ce bărbatul s-a lăsat fotografiat la Londra, lângă Big Ben, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

În timp ce îl fotografia pe Podul Londrei, tânăra a dezvăluit că se va despărți de el după ce se va termina călătoria. Videoclipul ei a devenit viral în mediul online.

Tânără iubit infidel
Planul de răzbunare gândit de femeie. Sursa foto: Capturi Tik Tok/Colaj Fanatik

De ce a ales să meargă în călătorie, deși iubitul a fost infidel

Motivul pentru care tânăra a ales, totuși, să nu anuleze vacanța este unul simplu. Aceasta nu a vrut să piardă mii de dolari, așa că a decis să plece alături de el. Despărțirea urma să vină după turul prin țările Europei.

“Am plecat într-o călătorie de 9 săptămâni, în Europa, cu iubitul meu care m-a înșelat pe parcursul întregii noastre relații pentru că am aflat cu o zi înainte și nu am vrut să pierd mii de dolari cu taxele de anulare”, a explicat ea pe Tik Tok.

După vacanță, tânăra i-a trimis montajul de fotografii iubitului ei. De asemenea, i-a trimis și un mesaj lung, prin care i-a spus că îl va păsări. În schimb, acesta a lăsat “un mesaj audio de 30 de secunde pe Snapchat, prin care își cere scuze”.

ADVERTISEMENT
Tags: