Life

Ce s-a ales de Sanda Țăranu, vedeta TVR iubită de milioane de români. Ce face acum celebra prezentatoare din Epoca de Aur, după ce n-a mai apărut la TV

Cu ce se ocupă Sanda Țăranu, fosta vedetă TVR. Renumita moderatoare din Epoca de Aur a spus ce face de când a dispărut din lumina reflectoarelor.
10.09.2023 | 13:00
Ce sa ales de Sanda Taranu vedeta TVR iubita de milioane de romani Ce face acum celebra prezentatoare din Epoca de Aur dupa ce na mai aparut la TV
Cu ce se ocupă Sanda Țăranu, fosta vedetă TVR. Renumita moderatoare din Epoca de Aur a spus ce face de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Sanda Țăranu, vedeta TVR iubită de milioane de români. Ce face acum celebra prezentatoare din Epoca de Aur, după ce n-a mai apărut la TV. Fosta moderatoare în vârstă de 84 de ani s-a stabilit la munte.

Cu ce se ocupă Sanda Țăranu, fosta vedetă TVR. Renumita moderatoare din Epoca de Aur a spus ce face de când a dispărut din lumina reflectoarelor

Cu ce se ocupă Sanda Țăranu, fosta vedetă TVR, unde a lucrat timp de 35 de ani. Renumita moderatoare din Epoca de Aur a spus ce face de când a dispărut din lumina reflectoarelor, precizând că este la curent cu tot ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

În cel mai recent interviu al său a subliniat că nu a fost niciodată crainică, ci prezentatoare de program. Acest lucru a ajutat-o să schimbe și să adauge în știrile pe care le avea de transmis pentru cei din fața micilor ecrane.

Fosta personalitate emblematică a postului public susține că toți crainicii sunt obligați să citească știrile sau să le spună exact așa cum au fost redactate. În plus, primea scrisori și astfel afla care sunt preferințele oamenilor.

ADVERTISEMENT

Așa a știut cum să le atragă atenția să nu piardă anumite emisiuni, despre care Sanda Țăranu știa că le plac telespectatorilor, dar și ei. În prezent, consideră că sunt multe știriste talentate, frumoase și în atenția românilor.

„Sunt multe prezentatoare și frumoase talentate. Dar e altceva. S-a schimbat cu totul. Și viața noastră la fel. Iar televiziunea nu face altceva decât să ne arate exact așa cum suntem.

ADVERTISEMENT

Așa că, să nu ne supărăm. Ar însemna să ne supărăm pe noi înșine. Așa cred. Așa că, nu pot să judec. Dar mă bucur că sunt fete frumoase și talentate…”, a declarat Sanda Țăranu pentru revista viva.ro.

Sanda Țăranu, îndrăgostită de profesia sa

Sanda Țăranu a fost foarte îndrăgostită de profesia sa pe care a făcut-o cu mare drag, chiar dacă în cei 35 de ani de carieră și-a dat demisia de două ori. Emblema postului Televiziunii Române a prezentat și multe spectacole, filme sau romane foileton.

ADVERTISEMENT

„Și, bineînțeles, că îmi făcea plăcere să prezint nu numai spectacolele sau filmele sau  romanele foileton, care au fost de o calitate mult superioară față de ceea de vedem acum…

Nu numai asta, dar îmi făcea plăcere să prezint și emisiunile colegilor mei. Pentru că am avut niște colegi foarte talentați, pe care i-am admirat, respectat… Și îmi făcea mare plăcere să le prezint emisiunile”, a mai spus Sanda Țăranu, pentru aceeași sursă.

Sanda Țăranu s-a retras la Breaza

Sanda Țăranu s-a retras din atenția publică și a preferat să ducă o viață discretă, departe de București. De foarte mulți ani locuiește la Breaza, unde are o grădină foarte frumoasă, fiind pasionată și de muzica clasică pe care o ascultă la radio.

Casa în care locuiește a fost construită în anul 1910 şi cumpărată de familia fostei prezentatoare în anii ‘70. În plus, în apropierea locuinței sunt numeroase livezi mici cu pomi fructiferi. Aerul este curat și perfect pentru sănătatea fostei prezentatoare Sanda Țăranu.

ADVERTISEMENT