Life

Fosta prezentatoare de la Știrile Pro TV care a lăsat televiziunea pentru o altă meserie: ”Bine că m-am prins la timp”

Fosta vedetă de la Știrile Pro TV care a schimbat televiziunea cu altă profesie. Cine este și ce drum a ales să urmeze mai departe.
17.06.2023 | 17:47
Fosta prezentatoare de la Stirile Pro TV care a lasat televiziunea pentru o alta meserie Bine ca mam prins la timp
Fosta vedetă de la Știrile Pro TV care a schimbat televiziunea cu altă profesie. Cine este și ce drum a ales să urmeze mai departe. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Știrile Pro TV care a lăsat televiziunea pentru o altă meserie. Aceasta a declarat că s-a prins la timp, traiectoria sa modificându-se în anul 2018. De atunci multe schimbări s-au produs în viața sa.

Fosta vedetă de la Știrile Pro TV care a schimbat televiziunea cu altă profesie. Cine este și ce drum a ales să urmeze mai departe

Fosta vedetă de la Știrile Pro TV care a schimbat televiziunea cu altă profesie se numește Bianca Ioniță. O perioadă destul de lungă a putut fi urmărită de români pe sticlă, însă a ales să urmeze alt drum mai departe.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, lucrează ca și consultant artistic și de comunicare în cadrul teatrului Bulandra din București. Consideră că a luat cea mai bună decizie de până acum, mai ales că nu a vrut să apară pe micile ecrane de la început.

De asemenea, fosta prezentatoare  este căsătorită și a devenit mama unei fetițe în vârstă de 3 ani. Ceremonia a avut loc pe 1 iunie 2014, nașii de cununie fiind cântăreața Giulia și soțul acesteia, Vlad Huidu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Bianca Ioniță și-a deschis o afacere în domeniul modei, având un magazin online cu haine pentru copii. Cea care a impulsionat-o în această direcție este chiar fiica sa, Eva. În plus, are și un business cu brățări.

„Nu foarte diferită, poate doar limba și faptul că nu era televiziune națională, ci regională. O super experiență! Nu mai sunt în televiziune din 2018. Din decembrie sunt la Bulandra – consultant artistic și comunicare.

ADVERTISEMENT

 Când ești mic visezi iar pe parcurs realizezi că realitatea economică a unui artist în România era și este sub un nivel decent de trai. Bine că m-am prins la timp. Întotdeauna mi-a plăcut lucrul manual.

Eu sunt o persoană care dacă nu crează, nu e ea. Aceasta este modalitatea mea de creație vestimentară pentru copii, pentru fetițe în principal”, a mărturisit Bianca Ioniță pentru revista unica.ro.

ADVERTISEMENT
Bianca Ioniță, în trecut și în prezent
Bianca Ioniță, în trecut (stânga) și în prezent (dreapta). Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik

Bianca Ioniță, un nou traseu profesional

Bianca Ioniță urmează de câțiva ani buni un nou traseu profesional care îi aduce foarte multe satisfacții. Fosta prezentatoare de la Știrile Pro TV a făcut un curs de croitorie acreditat, fiind foarte mândră că l-a terminat cu brio.

În continuare, vedeta este pasionată de crearea rochiilor pentru fete, mai ales că este mama unei copile foarte cochete și mereu în pas cu moda. În altă ordine de idei, fosta știristă crede că nu are super puteri, ci este o persoană foarte naturală când vine vorba de creșterea fiicei sale. 

ADVERTISEMENT