Life

Sanda Țăranu, în continuă mișcare la 84 de ani. La ce obicei nu renunță fosta prezentatoare

Sanda Țăranu, extrem de activă la vârsta de 84 de ani. Care este rutina pe care nu o poate abandona fosta moderatoare TV.
14.03.2023 | 23:14
Sanda Taranu in continua miscare la 84 de ani La ce obicei nu renunta fosta prezentatoare
Sanda Țăranu, extrem de activă la vârsta de 84 de ani. Care este rutina pe care nu o poate abandona. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Fosta crainică de radio este în continuă mișcare, chiar dacă a împlinit 84 de ani pe data de 7 ianuarie. La ce obicei nu renunță fosta prezentatoare care este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete ale postului național Televiziunea Română.

Sanda Țăranu, extrem de activă la vârsta de 84 de ani. Care este rutina pe care nu o poate abandona

Sanda Țăranu este extrem de activă la cei 84 de ani ai săi. Jurnalista are o rutină pe care nu o poate abandona și are un stil de viață echilibrat și foarte bine pus la punct. Fosta prezentatoare TV face zilnic mișcare și merge mult pe jos.

ADVERTISEMENT

„Am o mulțime de treburi în perioada aceasta. Trebuie să plătesc taxele, impozitele la stat, facturile în fiecare lună și tot așa. Mai am și alte preocupări dar  nu vreau momentan să vorbesc despre ele pentru că îmi doresc să îmi iasă.

Este vorba de ceva de scris, o să vedeți dacă o să iasă, despre ce este vorba. În rest, merg destul de mult pe jos pentru că mersul pe jos face picorul frumos! Uneori merg pe zi și câte patru ore pentru că locurile în care trebuie să ajung eu nu sunt mijloace de transport în comun.

ADVERTISEMENT

Atunci când merg trebuie să am grijă să nu alunec, să nu calc strâmb, să nu apară incidente neplăcute. Atunci când merg pe jos îmi place să admir oamenii, natura și pomii care îmi apar în față.

Oamenii cu care mă întâlnesc sunt foarte drăguți cu mine, mă recunosc pe stradă de multe ori și îmi spun asta sau mă ajută atunci când văd ei că am nevoie de ceva”, a mărturisit Sanda Țăranu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Sanda Țăranu, 35 de ani de televiziune

Sanda Țăranu are o carieră de 35 de ani în televiziune, fosta prezentatoare fiind de părere că este o meserie frumoasă la care se gândește constant. Vedeta recunoaște că era în stare să stea la serviciu de dimineața până seara.

A muncit din pasiune în lumina reflectoarelor, nicidecum pentru partea materială. Fosta moderatoare își amintește cu drag de oamenii alături de care a lucrat, dar subliniază că nu trăiește în trecut, ci este bine ancorată în realitate.

ADVERTISEMENT

Totodată, Sanda Țăranu mai spune că toată viața i-a plăcut să fie informată și documentată, în vremea în care apărea pe sticlă având întotdeauna un dicționar pe care îl lua peste tot și pe care îl răsfoia să nu greșească.

ADVERTISEMENT