News

Ce s-a găsit în apropiere de locul în care Răzvan Ciobanu a făcut accident. Detalii din anchetă

03.05.2019 | 11:57
Ce sa gasit in apropiere de locul in care Razvan Ciobanu a facut accident Detalii din ancheta

Ies la iveală noi detalii în cazul tragicului accident rutier în urma căruia și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu.  De-a lungul anchetei demarate de oamenii legii în acest caz au apărut numeroase ipoteze, care mai de care mai șocante. S-a vorbit inclusiv despre crimă sau sinucidere, variante infirmate însă de autorități. Anchetatorii au făcut însă o descoperire care i-a surprins.

O Biblie a fost descoperită în locul în care Răzvan Ciobanu și-a piedut viața

Ajunși la fața locului, autoritățile au descoperit o serie de lucruri rămase în urma tragicului accident, printre care și o Biblie, potrivit a1.ro. Aceasta se afla chiar în aprierea zonei în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața. Trupul neînsuflețit al fostului creator de modă a fost găsit de un localnic care a alertat imediat autoritățile.

Polițiștii constănțeni au ajuns primii la locul accidentului, în urma apelului bărbatului respectiv. Aceștia au constatat că Răzvan Ciobanu murise  deja de câteva ore. Ce a urmat însă, a fost un întreg șir de speculații și ipoteze legate de deces, dar și de localnicii din Săcele, despre care s-a spus că ar fi sustras mai multe bunuri din mașina în care designerul și-a găsit sfârșitul.

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un grav accident rutier
Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un grav accident rutier

Anunțul oficial al anchetatorilor

Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac” , este anunțul oficial al Poliției Române. Necropsia efectuată ulterior a arătat că moartea lui Răzvan Ciobanu s-a produs în condiții extrem de violente, fostul designer prezentând ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică, dar  şi de coloană toracală.

În ceea ce priveşte poziţia în care a fost găsită victima, precizăm că aceasta a fost proiectată în afara autovehiculului şi găsită în proximitatea acestuia, orientată cu faţa în jos. Specialiştii SMURD sosiţi la faţa locului în urma apelului 112 au fost cei care au procedat la modificarea poziţiei victimei, în vederea aplicării procedurilor specifice. Ulterior finalizării activităţii de cercetare a locului faptei şi plecării organelor de poliţie, în zona respectivă au fost lăsate componente auto irelevante pentru anchetă, împrăştiate pe o suprafaţă mare de teren, fiind posibil ca acestea să fie găsite de trecători” , au mai transmis autoritățile.