Life

Ce s-a întâmplat cu Alina Ceușan și soțul său în ziua în care au împlinit 4 ani de la nuntă: „Separați

Aniversarea celor patru de ani la nuntă i-a găsit pe Alina Ceușan și pe Raul Tișa separați De ce s-a întâmplat acest lucru.
07.07.2023 | 17:36
Ce sa intamplat cu Alina Ceusan si sotul sau in ziua in care au implinit 4 ani de la nunta Separati
Alina Ceușan nu este cu Raul Tișa în ziua în care au împlinit patru ani de căsnicie. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan a dezvăluit că ea și Raul Tișa nu sunt împreună în ziua în care împlinesc patru ani de la nuntă. Fosta concurentă de la Asia Express a explicat motivele pentru care nu-i poate fi alături soțului său.

Alina Ceușan și Raul Tișa, despărțiți în ziua în care au împlinit patru ani de la nuntă

Alina Ceușan și Raul Tișa sunt un exemplu pentru mulți dintre cei care îi urmăresc în mediul online. Ei formează, oficial, o familie din anul 2019, atunci când și-au unit destinele și au avut o nuntă de vis.

ADVERTISEMENT

Între timp, ei au devenit și părinții unui băiețel care le face viața mai frumoasă în fiecare, dar pentru numele căruia au fost criticați. Anii care au trecut peste ei nu le-a afectat iubirea, din contră, par mai uniți ca niciodată.

Dar chiar și în aceste condiții, aniversarea celor patru ani de căsnicie i-a prins separat pe fosta concurentă de la Asia Express și tatăl copilului său. Cei doi au avut treabă, astfel că au plecat cu mașini separate.

ADVERTISEMENT

Însă Alina Ceușan a explicat că la finalul zilei, ea și soțul său se vor reuni. De sărbătorit în adevăratul sens al cuvântului o vor face abia în weekend, când vor pleca împreună cu finii la mare.

„Împlinirea celor patru ani de la nuntă ne surprinde, astăzi, în mod ciudat, separați pentru o scurtă perioadă, pentru că am plecat puțin mai repede către București, eu cu mașina. El urmează să vină în seara aceasta.

ADVERTISEMENT

Urmează să petrecem weekend-ul la mare și o să sărbătorim acolo. Ne întâlnim cu finii noștri, cu care stăm la mare”, a declarat Alina Ceușan despre motivele pentru care nu este împreună cu Raul Tișa înt-o zi atât de importantă, citată de spynews.ro. 

Cum își rezolvă vedeta și Raul Tișa problemele

Într-un interviu acordat la finalul anului trecut, în exclusivitate pentru FANATIK,  Alina Ceușan a dezvăluit că nu îi este ușor să se împartă între viața de familie și cea profesională. Chiar dacă afacerile pe care le deține îi aduc venituri deloc de neglijat, stresul își pune uneori amprenta asupra relației cu soțul său.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată, însă, Alina Ceușan încearcă să rezolve toate problemele care apar și are o regulă de la care nu se abate. „Să fiu sinceră nu ne prea certăm, iar orice mica neînțelegere se rezolvă în maxim câteva ore.

Eu una nu cred în a merge la culcare supărată. Avem un timp mult prea scurt în viața asta pentru a-l pierde cu supărări nesemnificative și cred că totul se clădește pe baza respectului reciproc”, ne-a spus Alina Ceușan.

ADVERTISEMENT