Life

Ce s-a întâmplat cu Nicu Covaci după ce a fost operat pe creier: „Nu s-a luat absolut nicio decizie pripită”

Care este starea lui Nicu Covaci după ce a fost operat pe creier? Primele dezvăluiri despre situația liderului Phoenix.
05.04.2024 | 07:14
Ce sa intamplat cu Nicu Covaci dupa ce a fost operat pe creier Nu sa luat absolut nicio decizie pripita
Cum se simte Nicu Covaci după ce a fost operat pe creier. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Costin Adam a făcut declarații despre starea de sănătate a liderului formației Phoenix. Nicu Covaci a fost externat, după ce în martie a fost supus unei operații pe creier care a durat 6 ore.

Cum se simte Nicu Covaci după operația pe creier

Pe 22 martie, Nicu Covaci a intrat în sala de operație, după ce o lungă perioadă s-a simțit rău, mărturisind că se simte ca și cum ar fi băut, deși nu a consumat pic de alcool și că îi este greu să să-și mai desfășoare activitățile de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Nicu Covaci primea deja un tratament zilnic, în jur de 20 de medicamente, iar în urma unui RMN a ieșit la iveală că marele artist se confruntă cu o problemă gravă de sănătate.

Medicii i-au pus diagnosticul de „proces expansiv intracranian” și în timpul intervenției chirurgicale care a durat șase ore, i-a fost extirpată o tumoră liderului Phoenix. Acum, Costin Adam a făcut dezvăluiri despre starea artistului.

ADVERTISEMENT

„Având în vedere că dl. Covaci a trecut printr-o operație delicată, s-a tot spus că a fost o chestiune de urgență și că a trebuit operat de urgență și că a fost cumva pe grabă. În primul rând vreau să vă spun că nu a fost deloc așa. Au fost făcute studii. Au fost făcute analize peste analize și nu s-a luat absolut nicio decizie pripită sau necontrolată în prealabil.

Acum el este în proces de recuperare. Nu aș putea să spun exact cât se estimează să dureze această recuperare numai că fiind un caracter și un fizic puternic, Nicu face pași repezi așa că procesul de recuperare continuă. Dar nu foarte mult va dura până când va fi înapoi pe scenă. (…) Da, da este acasă. (…) Da e încă în Timișoara sigur”, a declarat Costin Adam la Radio Reșița. 

ADVERTISEMENT

Trupa continuă să susțină spectacole

În timp ce Nicu Covaci este în continuare sub tratament și mai are nevoie de recuperare, trupa continuă să-și onoreze spectacolele. A fost chiar dorința liderului formației Phoenix.

„A insistat în sensul acesta da. A spus că niciun eveniment nu trebuie ratat. Aș putea să dau citat din ce mi-a spus. ‘Ce e inevitabil să se întâmple se va întâmpla azi, mâine, peste un an sau peste zece. Trupa asta și visul meu trebuie să meargă mai departe. Că n-am stat să muncesc 62 de ani pentru ceva ce o să piară’.

ADVERTISEMENT

Deci ne-a spus foarte clar: ‘puneți mâna mergeți și cântați aveți toată susținerea mea’. Și sper să o avem și pe cea a publicului, abia așteptăm să-i vedem și noi, abia așteptăm să-l vedem alături de trupă la un moment dat”, a completat Costin Adam.

ADVERTISEMENT