Life

Ce s-a întâmplat cu sora lui Florin Salam când a ajuns la Matei Balș la fratele bolnav: „N-a ieșit nimeni”

07.08.2020 | 20:40
Ce sa intamplat cu sora lui Florin Salam cand a ajuns la Matei Bals la fratele bolnav Na iesit nimeni
Sora lui Florin Salam, ignorată de medici. Sursa foto: wowbiz.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sora lui Florin Salam a fost la Matei Balș să se intereseze de starea de sănătate a fratelui bolnav, infectat cu noul coronavirus, dar acolo s-a lovit din nou de zid.

Sora lui Florin Salam, ignorată la spital

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că nu a ieșit niciun doctor să liniștească familia, să comunice în ce stare se află Nelu Stoian, în ciuda declarațiilor făcute în public potrivit cărora doctorii țin legătura în permanență cu apropiații celor infectați cu SARS-COV-2.

ADVERTISEMENT

„Azi a mers la spital sora lui Florin Salam, Maria. A stat o oră și jumătate în fața spitalului și n-a ieșit nimeni să vorbească cu ea. În mod normal, între 13:00 și 14:00 ar trebui să iasă un medic, să vorbească cu aparținătorii, pentru că ei nu pot intra în spital. Nici azi nu a ieșit nimeni”, a declarat Bahmuțeanu pentru wowbiz.ro.

„Nu vi se pare ciudat că în fiecare zi, la poarta spitalului sunt 3-4 familii, cam aceleași, care așteaptă informații despre cei dragi? Unde sunt oare sutele de cazuri pe zi? Asta așa, ca fapt divers. Oricum, domnul purtător de cuvânt al spitalului Matei Balș ar trebui să iasă să vorbească cu oamenii, că oricum altceva nu are de făcut.

ADVERTISEMENT

Cum poate să spună că s-a ținut zilnic legătura cu membrii familiei, când oamenii stau în fiecare zi și așteaptă degeaba la poarta spitalului? Măcar să spună ceva: e mai bine, mai rău, mai există vreo speranță…”, a completat jurnalista, bună prietenă cu manelstul.

Manelistul, foc și pară pe autorități

Salam a lansat acuzații grave la adresa medicilor după ce fratele său a ajuns la spital, acuzându-i de iresponsabilitate.

ADVERTISEMENT

„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a spus revoltat Salam.

ADVERTISEMENT

 

Tags: