News

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu filmul erotic de la Spitalul Târgu Neamț. Ancheta a ajuns la final

22.04.2021 | 10:26
Ce sa intamplat de fapt cu filmul erotic de la Spitalul Targu Neamt Ancheta a ajuns la final
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu filmul erotic de la Spitalul Târgu Neamț. Ancheta a ajuns la final Foto: monumenteneamt.ro
ADVERTISEMENT

Potrivit concluziilor anchetei interne efectuate la Spitalul Orășenesc Târgu Neamț, în seara zilei de 1 aprilie n-au fost accesate filme pentru adulți, ci un canal de YouTube unde s-ar fi urmărit un video cu Bruce Lee timp de 2 ore și 6 minute. Informația a fost transmisă în cadrul unui răspuns la solicitarea cotidianului Libertatea. 

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu filmul erotic de la Spitalul Târgu Neamț. Ancheta a ajuns la final

Potrivit sursei citate, managementul spitalului își contrazice declarațiile inițiale și indică faptul că, în seara de 1 aprilie, pe calculatorul cu pricina a fost accesat un clip cu Bruce Lee de pe YouTube între 19:56 și 22:02.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții spitalului din Târgu Neamț mai subliniază că un clip YouTube n-ar fi avut cum să viruseze un calculator.

Informațiile sunt citate din raportul anchetei interne efectuate după scandalul de săptămâna trecută, când presa locală, preluată de Libertatea și majoritatea publicațiilor naționale, au povestit cum calculatoarele de la unitatea primiri urgențe (UPU) a Spitalului Tg. Neamț s-au virusat, fiind bănuită accesarea unor clipuri sau filme pentru adulți.

ADVERTISEMENT

Ancheta nu a reușit să stabilească cu certitudine nici cine a utilizat calculatorul în intervalul de timp respectiv.

„Persoane de sex feminin, asistenți medicali (imagini neclare pe camerele de supraveghere)”, se arată în răspunsul semnat de managerul Alexandru Pătrașcu și dr. Cristina Udrea, responsabil mass-media.

ADVERTISEMENT

În răspunsul spitalului nu se lămurește de ce s-a blocat și de ce s-a virusat respectivul computer.

Potrivit graficului de gărzi din aprilie, în acea zi, între 20:00 și 8 dimineața, exact în intervalul cu pricina, era de gardă la UPU fostul manager al spitalului, medicul Florin-Ionuț Apostoae, mai scrie Libertatea.

ADVERTISEMENT

Acesta nu este străin de scandaluri, fiind judecat într-un dosar de corupție legat de fonduri europene și acuzat de o tânără voluntară că i-a cerut favoruri sexuale pentru a o angaja.

ADVERTISEMENT