Fotbal intern

Ce s-ar putea întâmpla în vestiarul FCSB-ului după ce Florin Tănase și-a criticat colegii. “Joacă tu, mă, că ești mai șmecher!”

03.08.2019 | 12:09
Ce sar putea intampla in vestiarul FCSBului dupa ce Florin Tanase sia criticat colegii Joaca tu ma ca esti mai smecher

Florin Tănase și-a criticat colegii după meciul pierdut de FCSB în fața lui Alashkert, scor 2-3, în turul 2 preliminar al Europa League, iar Narcis Răducan a dezvăluit ce s-ar putea întâmpla în vestiarul vicecampioanei României după reacția fotbalistului în vârstă de 24 de ani.

Ce s-ar putea întâmpla în vestiarul FCSB-ului după ce Florin Tănase și-a criticat colegii

FCSB a reușit să se califice în turul 3 preliminar al Europa League și se va duela pentru un loc în play-off cu Mlada Boleslav, dar Florin Tănase a fost nemulțumit de modul în care s-au prezentat coechipierii săi la partida retur cu Alashkert. În tur, FCSB s-a impus la Erevan cu scorul de 3-0, dar pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu a fost învinsă cu 2-3.

„Trebuia să găsească o modalitate de a rezolva lucrurile în vestiar, nu în faţa presei. O să îi spună colegii acum: «Joacă, tu, mă, că eşti mai şmecher». Să îţi dau un exemplu: tu ai un coleg cameraman (nr. către moderatorul emisiunii). Dacă râzi de el în timpul emisiunii, că nu îşi face treaba, crezi că l-ai motiva? Aşa e şi la fotbal”, a spus Narcis Răducan la TV Digi Sport.

Ionuț Vînă îl felicită pe Florin Tănase pentru golul înscris în FCSB - Alashkert. Sursă foto: sportpictures.eu
Ionuț Vînă îl felicită pe Florin Tănase pentru golul înscris în FCSB – Alashkert. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce a declarat Florin Tănase după FCSB – Alashkert

„Să ne fie rușine pentru seara asta. Avem șanse prea mici ca să mai ajungem în grupele Europa League. Florinel Coman a zis că avem șanse? Poate a zis în glumă. Nu poți, jucător la Steaua, să te chinui cu Alashkert. Era cea mai mare rușine din istoria fotbalului românesc dacă pierdeam calificarea. Trebuie să se facă o analiză și să se decidă cine merită să rămână la Steaua și cine nu. Nu ne putem bate joc de fotbal! Nu e vorba de atitudine. Poate e vorba și de valoare”, a spus Florin Tănase.

Pentru FCSB urmează meciul cu Astra Giurgiu, luni, 5 august, de la ora 21.00, în etapa a 4-a din “Casa Pariurilor Liga 1”, sezonul 2019 – 2020, pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu. Un bilet la partida din runda a 4-a costă 50 de lei, iar întâlnirea este televizată de Digi Sport, Look TV și Telekom Sport, iar toate fazele importante se pot vedea LIVE VIDEO pe FANATIK.