Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Berbec din 12 aprilie. Avertisment pentru Fecioare

09.04.2021 | 18:30
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din Berbec din 12 aprilie Avertisment pentru Fecioare
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Berbec de pe 12 aprilie, fenomen care vine cu transformări benefice pentru aceia care au ochii larg deschiși.

Berbec: Nu te uita în trecut cu mânie dacă vrei să continui să te eliberezi de anumite griji. Cu cât vei încerca să înțelegi lucruri petrecute demult care nu mai reprezintă nimic pentru tine, cu atâta vei întârzia evoluția ta.

ADVERTISEMENT

Taur: Spune ce ai pe suflet, dar fă-o într-o manieră diplomată. Luna Nouă din Berbec poate accentua anumite stări de confuzie pe care le ai, deci ai nevoie de mai multă odihnă.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Berbec de pe 12 aprilie

Gemeni: Lasă lucrurile la care nu te pricep celor care au făcut școală pentru asta. Nu le știm pe toate, deci trebuie să îți accepți limitele.

ADVERTISEMENT

Rac: Luptă pentru idealurile în care crezi și concentrează-te mai mult asupra prezentului. Privește în față și vei vedea luminița de la capătul tunelului.

Leu: Nu ridica tonul pentru a te impune. Luna Nouă te va trage de mânecuță și-ți va transmite ceva important: argumentele contează, nu cine țipă mai tare!

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu neglija anumite semnale pe care ți le dă corpul în această perioadă. Ai suficiente motive de bucurie și ar fi indicat să te ții de schimbările pe care le-ai început.

Scorpionii trebuie să nu își mai plângă de milă

Balanță: Cântărește bine deciziile pe care le iei din punct de vedere financiar căci este o perioadă în care te poți trezi în tot felul de capcane.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Dacă îți plângi de milă la infinit nu vei ajunge departe. E timpul să îți repari greșelile acționând cu prudență.

Săgetător: Ai suficiente motive de bucurie, dar tu continui să pui răul în față. Luna Nouă te poate învăța cum să te bucuri de ceea ce ai.

Capricorn: Nu pune presiune pe oamenii care nu au aceeași capacitate de muncă sau aceeași viteză ca tine. Respectă felul fiecăruia de a fi.

Vărsător: Începe să faci ceva pentru visele tale. Nu e suficient să scrii pe o hârtie ce îți dorești. Se termină perioada de reverie!

Pești: Acultă-ți vocea interioară înainte de a lua o decizie care îți poate afecta viața sentimentală.

 

ADVERTISEMENT