Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din Gemeni de pe 30 noiembrie, în funcție de zodie

Dan Suta   
în Horoscop
26/11/2020, 11:05
Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din Gemeni de pe 30 noiembrie, în funcție de zodie
Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din Gemeni de pe 30 noiembrie. Foto: blog.spiritualify.com

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline din Gemeni de pe 30 noiembrie, în funcție de zodia în care te-ai născut. Pentru Gemeni și Raci, finalul de lună va fi unul interesant din toate punctele de vedere.

Berbec: Nu te arunca în gura lupului fără să ai toate informațiile. E bine să nu reacționezi la impuls în această perioadă.

Taur: Trebuie să faci tot ce îți stă în putere să îți duci la bun sfârșit obligațiile promise. Nu te delăsa.

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline de pe 30 noiembrie

Gemeni: Nu face investiții majore acum, ci așteaptă ca lucrurile să se mai așeze nițel din punct de vedere financiar. Riști să rămâi fără resurse importante.

Rac: Nu mai ignora problemele de cuplu. Finalul de lună poate aduce despărțirea atât de necesară pentru ca sufletul tău să fie mai eliberat.

Leu: Nu spune niciodată niciodată! Nu ai de unde să știi cum evoluează lucrurile, așa că așteaptă-te la orice posibilitate. Viața e plină de surprize.

Fecioară: Nu te mai stresa pentru cei din jur. Oamenii își pot rezolva singuri problemele, așa că nu trebuie să te agiți degeaba.

Balanță: În timpul Lunii Pline din 30 noiembrie este indicat să nu te precipiți foarte tare în discuțiile cu persoanele din familie. Ai nevoie de mai multe certitudini, nu de certuri.

Scorpionii, prinși cu minciuna

Scorpion: Nu te mai ascunde după vișin. Unele minciuni vor ieși la iveală când îți va fi lumea mai dragă.

Săgetător: Nu te impacienta din orice motiv, ci încearcă să vezi mereu partea plină a paharului. Dracul nu e așa negru cum crezi.

Capricorn: Este bine să nu uiți de unde ai plecat. Finalul de lună îți aduce câteva momente de nostalgie.

Vărsător: Nu spune lucruri pe care nu le simți cu adevărat, chiar dacă vrei să faci un bine anumitor persoane.

Pești: Trebuie să fii conștient că părerea ta nu este cea mai importantă, așa că nu poza în vreun erudit dacă nu te întreabă nimeni nimic.

 

Închide ×