News

Ce șanse de supraviețuire are Mihai Constantinescu. Veștile sunt triste

15.05.2019 | 10:28
Ce sanse de supravietuire are Mihai Constantinescu Vestile sunt triste

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este din ce în ce mai șubredă. Conform unor informații din interiorul Spitalului Floreasca, acesta atârnă doar de un fir de ață, scrie cancan.ro. Șansele de supraviețuire ale artistului sunt de 0,0064%. Acest procent este dovedit de datele statistice. Medicii sunt rezervați în a spune cum va evolua starea muzicianului.

Șansele de supraviețuire ale lui Mihai Constantinescu au scăzut drastic

În cazul unui stop cardiac, rata de supraviețuire este de 4%. Dacă se produc mai multe infarcturi într-un timp scurt, mai ales la al treilea stop cardiac precum în cazul cântărețului, rata de supraviețuire scade la mai puțin de 1%. O persoană apropiată artistului a dezvăluit care era starea de sănătate a acestuia de la o vreme încoace.

”Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a mărturisit persoana care l-a vizitat la spital pentru cancan.ro.

Simona este alături de Mihai în permanență. Sursa foto: dcnews.ro

Mihai, însoțit non-stop de Simona

Aceeași persoană a mai spus că în ultima vreme, Mihai era însoțit în permanență de soția lui, Simona Secrier, cu care s-a căsătorit recent în secret. Femeia nu se dezlipea de el nicio clipă și trăiește acest calvar de mai bine de un an. Sursa site-ului mai sus menționat precizează că Simona va moșteni apartamentul pe care l-au cumpărat cei doi în rate.

Persoana apropiată cuplului susține că în afară de respectivul apartament, cei doi nu mai au altă avere împreună. Mihai Constantinescu a ajuns la Terapie Intensivă, la Floreasca, luni seara. Colegii de breaslă ai acestuia se roagă neîncetat pentru starea de sănătate a acestuia. Mai mulți artiști au transmis mesaje emoționante după ce au aflat că artistul a ajuns de urgență la spital.

 

 

 

Tags: