Life

Ce se întâmplă când tastezi „8351”, pe telefon. Surpriza este uriașă

Surpriza colosală pe care o vei avea după ce tastezi combinația „8351” pe telefon. Încearcă și nu vei regreta faptul că ai făcut-o!
18.02.2023 | 14:00
Ce se intampla cand tastezi 8351 pe telefon Surpriza este uriasa
Ce se întâmplă atunci când tastezi „8351” pe telefon. Foto: Pexels
ADVERTISEMENT

Există anumite combinații de taste pe care odată ce le folosești vor mai face mult mai ușoară utilizarea telefonului mobil. Gruparea „8351” se numără printre acestea și odată ce o vei încerca, vei avea parte de o adevărată surpriză.

Surpriza colosală pe care o vei avea după ce tastezi „8351” pe telefonul mobil

Există numeroase trucuri care să le facă utilizatorilor de telefoane mobile viața mai ușoară. Unele metode te ajută să scrii mesaje mai repede sau să nu mai pierzi timpul căutând o anumită aplicație, iar altele pur și simplu îți oferă scurtături.

ADVERTISEMENT

Pe lângă funcțiile ascunse ale unui telefon, există și câteva combinații de taste care pot fi de mare ajutor. Totuși, ai mare atenție cu codurile, pentru că folosite în mod incorect sau în exces ar putea afecta dispozitivul.

Prin urmare, nu încerca să le tastezi fără să fii sigur de ceea ce se întâmplă după, chiar dacă unele dintre combinațiile de taste pot părea cu adevărat ingenioase și chiar amuzante.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai spectaculoase coduri este „8351”, care odată tastat pe telefon te ajută să-ți asculți vocea. Este valabil pentru ultimele 20 de apeluri efectuate, însă funcționează doar pe device-urile care au anumite versiuni de Android.

O altă bine-cunoscută combinație este #31# în fața unui număr de telefon pentru a apela cu identitate ascunsă, iar *#06# îți va fi de mare folos dacă ai nevoie să afli informații despre codul IMEI.

ADVERTISEMENT

Alte combinații interesante de taste pe care le poți folosi

Dacă vrei să descoperi cât de puternică este conexiune la rețeaua de internet Wi-fi, starea bateriei și multe alte lucruri tastează pe telefon și apoi apelează numărul *#*#4636#*#*. Pe de altă parte, *#*#7780#*# va aduce telefonul la setările din fabrică și va șterge aplicațiile.

Combinația *#*#4636#*#* îți va furniza informații despre telefonul tău, în timp ce *#*#34971539#*#* îți va spune care este starea camerei foto. De asemenea, *#*#7594#*#* schimbă setările butonului de pornire.

ADVERTISEMENT

Alte combinații interesante sunt *#*#273283*255*663282*#*#*, care creează un back-up de siguranță al fișierelor, *#*#0*#*#* cu care testezi display-ul telefonului tău și *#*#0588#*#* prin care testezi senzorul de proximitate, scrie Playtech. 

ADVERTISEMENT