Life

Ce se întâmplă cu bărbatul care i-a furat câinele Oanei Zăvoranu. Vedeta face dezvăluiri despre anchetă

Oana Zăvoranu a povestit în exclusivitate pentru Fanatik ce se mai știe despre bărbatul care i-a furat câinele, pe simpaticul Ozzy.
05.11.2021 | 12:07
Ce se intampla cu barbatul care ia furat cainele Oanei Zavoranu Vedeta face dezvaluiri despre ancheta
Oana Zăvoranu a dezvăluit ce se întâmplă cu cel care i-a furat câinele
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a vorbit despre episodul furtului câinelui ei, un Yorkshire pe nume Ozzy, pe care l-a căutat timp de câteva ore bune. În cele din urmă a dat de urma lui.

Bărbatul care i-a furat câinele din curtea casei sale a fost identificat și prins în cele din urmă de polițiști, însă pentru că este un om al străzii, acesta nu a pățit mare lucru în urma faptei comise.

ADVERTISEMENT

Oana a spus că ancheta în cazul furtului patrupedului este în desfășurare, iar cei implicați sunt cercetați în stare de libertate.

Oana Zăvoranu și epopeea dispariției lui Ozzy: „Ei sunt cercetați în stare de libertate”

Vedeta a povestit un episod suprarealist legat de dispariția câinelui ei. Respectivul individ s-ar fi lăudat unor cunoștințe comune că el este cel care i-a furat câinele, după ce două femei l-au întrebat despre animal.

ADVERTISEMENT

„Erau două tipe, care, întâmplător o cunosc pe una dintre cele care lucrează cu mine la clinică. Ele au povestit că s-au întâlnit cu acel boschetar. S-a lăudat în fața lor că el este cel care mi-a furat câinele din curtea casei”, a istorisit Oana Zăvoranu pentru FANATIK.

Prezentatoarea și actrița este și azi extrem de revoltată de situația creată. Susține că justiția se mișcă greoi în acest caz. Deși bărbatul respectiv și complicii lui au fost identificați și au ajuns în atenția Poliției, din punct de vedere juridic nu au pățit încă nimic.

ADVERTISEMENT

„Ei sunt cercetați în stare de libertate. Trebuie să recunosc faptul că polițiștii au fost foarte drăguți. Mi-au zis: ‘nu noi decidem’. Nu e de competența lor cum va evolua ancheta penală.

Cel care l-a furat pe Ozzy și-a asumat în cele din urmă fapta. Îți dai seama că, neavând un domiciliu, un serviciu, nu au ce să le facă. Dacă îi arestezi, e spre binele lor. Vor avea un loc călduț, mâncare. La pârnaie au tot tacâmul. Cam asta e țara în care trăim”, a povestit nemulțumită Oana.

ADVERTISEMENT

De ce crede vedeta că i s-a furat câinele

Oana i-a ținut la curent în orele de foc ale căutării lui Ozzy pe fani, postând o serie de filmulețe pe contul ei de Instagram. Vedeta și soțul ei au pornit pe urmele câinelui, după ce au aflat informații despre unde și cine l-ar fi furat. În tot acest timp, actrița a fost însoțită de polițiști. La un moment dat, în această epopee, Oana a ajuns la locul unde oamenii străzii își fac veacul. Era o zonă cu o clădire părăsită.

În mod ciudat, când vedeta a ajuns acolo cu omul care a reușit să îi dea informații prețioase în acest caz. Indivizii nu mai erau acolo, ca și cum știau că vine după ei.

Zăvo este acum fericită că Ozzy s-a întors în familie. Întrebată de ce crede că i-a fost furat câinele, Oana are două teorii. Fie s-au folosit de el pentru a stârni mila oamenilor, cerșind, fie au vrut să-l vândă, având în vedere că este un câine de rasă.

ADVERTISEMENT