Life

Ce se întâmplă cu Britney Spears după ce a ieșit de sub controlul legal al tatălui: „Este șocată”

Britney Spears este în sfârșit liberă, după ani de luptă în instanță împotriva tutelei absolute a tatălui ei.
30.09.2021 | 14:58
Ce se intampla cu Britney Spears dupa ce a iesit de sub controlul legal al tatalui Este socata
Britney Spears nu se mai află în custodia tatălui ei. Foto: pagesix.com
ADVERTISEMENT

Britney Spears este din anul 2008, atunci când toată presa a aflat despre dependența de substanțele interzise, sub tutela tatălui ei.

Cu alte cuvinte, pentru că artista nu a fost în deplinătatea facultăților mintale pentru o perioadă, Jamie, părintele pop-star-ului american i-a gestionat fiecare mișcare din viața ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ajuns de multe ori la centre de dezintoxicare în Statele Unite. În cele din urmă, Britney și-a revenit, însă a rămas în continuare în custodia tatălui ei avocat.

Britney Spears e, în sfârșit, free. Cum a reacționat vedeta când a aflat decizia instanței

2021 i-a adus libertatea lui Britney, asta după ce mii de americani au ieșit în stradă făcând presiune asupra justiției. Mișcarea „Free Britney” a devenit una extrem de importantă. Speța ei a fost dezbătută pe toate planurile, de la specialiști în drept până la polticieni.

ADVERTISEMENT

După victoria neașteptată în instanță, Britney a suferit un real șoc. Potrivit pagesix.com, artista a reacționat într-un mod emoționant. De acum, cântăreața își va getiona singură situația financiară. Va lua toate deciziile pe cont propriu.

„Britney a izbucnit în plâns când a auzit decizia judecătorului. De ceva vreme, și-a pierdut orice speranță. Nu îi vine să creadă că viața ei nu mai este dominată de tată. Este șocată.

ADVERTISEMENT

A spus puține cuvinte după aflarea verdictului instanței. A sărit la propriu de bucurie! Nu s-a mai simțit așa în ultimii 13 ani”, a declarat o sursă apropiată de cântăreață pentru sursa mai sus menționată.

Noul avocat, îngerul ei salvator

Norocul lui Britney are și un nume: Mathew Rosengart. După ce l-a angajat pe noul avocat să o reprezinte pe cântăreață în războiul cu tatăl ei, aceasta a avut șanse din ce în ce mai mari să câștige procesul.

ADVERTISEMENT

Presa americană susține că avocatul lui Britney este cel care a reușit să îi convingă pe tatăl ei și reprezentantul acestuia să se retragă. Tot jurnaliștii americani spun că avocatul din oficiu pe care îl avea starleta mai mult a încurcat ancheta decât să o ajute cu adevărat pe artistă să-și recupereze libertatea.

Oamenii au ieșit în stradă pentru a celebra această victorie care s-a transformat într-o adevărată mișcare printre persoanele de toate vârstele.

Britney s-a bucurat foarte tare când a văzut că fanii ei, și nu numai, nu au uitat-o în acești ani și i-au fost aproape în această bătălie dură.

 

ADVERTISEMENT
Tags: