Life

Ce se întâmplă cu Gheorghe Turda. Ultimele detalii despre starea de sănătate a îndrăgitului interpret. „M-am consultat și cu al doilea medic”

Ce se întâmplă cu Gheorghe Turda. Care sunt ultimele detalii despre stare de sănătate a cântărețului de muzică populară.
20.09.2023 | 23:44
Ce se intampla cu Gheorghe Turda Ultimele detalii despre starea de sanatate a indragitului interpret Mam consultat si cu al doilea medic
Gheorghe Turda, detalii despre starea de sănătate. foto Captură TV
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Gheorghe Turda, celebrul artist de muzică populară. Care sunt ultimele detalii despre starea de sănătate a acestuia.

Gheorghe Turda, detalii despre starea de sănătate

Gheorghe Turda a vorbit despre starea sa de sănătate, după ce au apărut informații potrivit cărora ar fi suferit un atac vascular cerebral.

ADVERTISEMENT

Artistul de muzică populară a ținut să explice că se simte bine și acum și-a revenit. Acesta a vrut să se consulte cu un alt medic pentru a vedea ce se întâmplă.

Astfel, Gheorghe Turda a aflat că nu a avut accident vascular cerebral. Cântărețul și-a mai făcut și niște analize, iar totul a ieșit în regulă.

ADVERTISEMENT

„Sunt ok. Acum sunt la ședința Credidam(Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți).

Nimic grav, mi-am revenit, m-am consultat și cu al doilea medic, nu am făcut accident vascular, doar analize, și mi-au ieșit bune!

ADVERTISEMENT

Lumea poate sta liniștită, sunt bine. Mulțumesc de grijă și de urări”, a mărturisit Gheorghe Turda pentru viva.ro.  

Probleme de sănătate pentru Gheorghe Turda

Gheorghe Turda a avut probleme de sănătate în ultima vreme și chiar a fost suspect de AVC. Din fericire, artistul se simte mult mai bine acum, chiar dacă i-a speriat pe fani.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda a stat și internat câteva zile la spital, dar a cerut să fie externat la cerere. Artistul trebuia să participe la nunta lui Alin Oprea cu Medana. Mai mult, el a fost suspect și de infecția cu Covid-19.

“A făcut analize, a fost suspect de Covid-19, în final s-a dovedit a fi o răceală. A stat câteva zile în spital, s-a recuperat. În trecut mi-a spus că ar fi fost suspect de un accident vascular cerebral, unul minor. Probabil s-au cumulat toate aceste probleme.

Acum este bine, mi-a spus că s-a recuperat. Are forțe noi și proaspete. A ieșit din spital pentru a merge la nuntă la Alin Oprea, el se ține de cuvânt.”, a declarat Lorraine Luminița Baicu, fina acestuia, pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT