Life

Gheorghe Turda, mesaj sfâşietor după doliul așternut peste lumea muzicii populare. „Nu știu de ce s-a prăpădit atât de repede”

Mesajul sfâșietor al lui Gheorghe Turda după decesul unui artist renumit din muzica populară. Interpretului nu-i vine să creadă.
26.08.2023 | 18:03
Gheorghe Turda mesaj sfasietor dupa doliul asternut peste lumea muzicii populare Nu stiu de ce sa prapadit atat de repede
Gheorghe Turda a fost bun prieten cu artistul decedat. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda a transmis un mesaj emoționant după ce colegul său de breaslă, Jull Nicu, a murit. Cântărețul de muzică populară este cuprins de durere și crede că artistul, care era și prezentator la Etno TV, a plecat din această lume prea rapid.

Reacția lui Gheorghe Turda după decesul lui Jull Nicu

Gheorghe Turda are doar cuvinte de laudă la adresa lui Iulian Niculae, căruia prietenii îi spuneau ”Jull”. Solistul își aduce aminte cum era adesea invitat de artist în emisiunea sa de la Etno și îl descrie precum un om bun și ajutător la nevoie.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda a mărturisit că îl leagă multe momente de Iulian Niculae și este de părere că artistul-prezentator a murit atât de devreme din cauza unei boli pe care a descoperit-o prea târziu și a preferat să nu o dezvăluie celor din jur.

”Am fost adesea la el, la emisiunea pe care el o prezenta la Etno, era si actor de profesie, un coleg tare cumsecade, săritor, a ajutat colegii la greu si în problemele personale. Am împărțit cu el și un miel de Paște, primit de la o rudă din Maramureș, ne-am întâlnit pe o soșea și i l-am dat din portbagaj.

ADVERTISEMENT

Știu că are un fiu, care deține un local, prin București. Am și fost pe la el. Nu știu de ce s-a prăpădit atât de repede, cred că i s-a declanșat o boală galopantă, a ascuns că e bolnav. Dumnezeu să-l ierte!”, a spus Gheorghe Turda pentru playtech.ro

Ce vârstă avea Jull Nicu

Jull Nicu a luat prin surprindere multă lume prin decesul său. S-a stins la doar 53 de ani, colegii de breaslă fiind șocați, mai ales cei care au petrecut mult timp în compania sa. Pe rețelele de socializare sunt o mulțime de mesaje de condoleanțe la adresa cântărețului.

ADVERTISEMENT

”Am prea multe poze cu tine…am atâtea emisiuni prezentate de tine…nu-mi vine să cred. Pur și simplu. Probabil că așa se întâmplă când suntem apropiați de cineva anume…nu știu ce să mai spun…

Cuvintele par că nu-și găsesc literele…drum bun prietene, drum bun acolo sus la îngeri …rămâi al nostru Jull Nicu!! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a scris și cântăreața Adriana Popescu, pe facebook.

ADVERTISEMENT

Pe lângă prezentator și interpret de folclor, Jull Nicu făcea parte și din lumea actoriei. A jucat în serialul de comedie ”Moroflencii”, alături bunul său amic, Puiu, dar și alături de alte nume cunoscute din muzica populară. Producția i-a amuzat pe mulți români.

ADVERTISEMENT