Life

Tradiția importantă pe care mireasa lui Alin Oprea nu a respectat-o la nuntă: ”Am uitat”

Obiceiul major pe care soția lui Alin Oprea a uitat să-l țină în ziua nunții. Medana a realizat abia a doua zi acest lucru.
19.09.2023 | 10:14
Traditia importanta pe care mireasa lui Alin Oprea nu a respectato la nunta Am uitat
Obiceiul major pe care soția lui Alin Oprea a uitat să-l țină în ziua nunții. Medana a realizat abia a doua zi acest lucru. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Tradiția importantă pe care mireasa lui Alin Oprea nu a respectat-o la nuntă. Bruneta a uitat. Care au fost cele mai frumoase momente de la ceremonia care s-a desfășurat în urmă cu câteva zile și care a fost una grandioasă.

Obiceiul major pe care soția lui Alin Oprea a uitat să-l țină în ziua nunții. Medana a realizat abia a doua zi acest lucru

Medana, soția lui Alin Oprea, a uitat să țină un obicei major în ziua nunții. A realizat abia a doua zi acest lucru. Emoțiile au fost atât de mari și distracția în toi încât bruneta nu a mai aruncat buchetul, deși avea numeroase domnișoare invitate la eveniment.

ADVERTISEMENT

Peste 500 de persoane au luat parte la cea mai importantă zi din viața celor doi îndrăgostiți. Nu a lipsit nici fiul tinerei, Darius, alături de care a dansat în fața tuturor. De asemenea, 10 perechi de nași le-au fost alături la Biserică.

„Am avut mari emoții! Mi-am dat seama abia a doua zi după nuntă că eu am uitat, pur și simplu, să arunc buchetul de mireasă, conform tradiției. Și aveam foarte multe prietene acolo, la nuntă, care-și doreau să-l prindă. 

ADVERTISEMENT

Ar fi fost un moment foarte frumos, dar am avut atâtea alte momente emoționante, precum: ceremonia religioasă, valsul mirilor, dansul cu fiul meu, la care am și izbucnit în plâns.

Au mai fost prezentarea torturilor sau lansarea primului meu volum de poezii”, a declarat Medana, soția lui Alin Oprea, pentru click.ro. De asemenea, de la nuntă nu au lipsit nici animalele lor de companie.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea și Medana, nuntă fabuloasă

Alin Oprea și Medana au avut o nuntă fabuloasă care nu va fi uitată prea curând de invitați. Cântărețul și frumoasa sa soție nu au dorit un eveniment clasic, tipic, ci mai degrabă ieșit din comun. Mireasa nu a vrut să fie furată.

În schimb, și-a dorit să lanseze primul său volum de poezii pe care l-au primit cadou toți invitații. Un alt moment de vis a fost când artista Corina Chiriac a cântat și tânăra a dansat cu mama sa și cu toate nașele sale.

ADVERTISEMENT

„Gheorghe Turda a făcut un gest impresionat pentru noi! A cerut bilet de voie să vină să cânte din spital și a cântat o priceasnă. Momentul religios a fost unul emoționant”, a mai spus Medana, mai arată sursa citată anterior.

Luna de miere urmează să aibă loc în curând în două destinații turistice foarte iubite de frumoasa brunetă. Medana și Alin Oprea de la Talisman au ales să se bucure de câteva momente de liniște în Tenerife, dar și în Bali.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie